ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το πιο glamorous ζώδιο - Αντέχετε τη λάμψη;


JTeam

14 Μαρτίου 2022

Αυτό είναι το πιο glamorous ζώδιο - Αντέχετε τη λάμψη;
Λάμψη, ακριβά ρούχα, καλό φαγητό - κάποιοι είναι πιο glamorous από άλλους και για όλα ευθύνονται τα αστέρια

Σε ποιον δεν αρέσει η πολυτέλεια; Λίγο ακριβό κρασί, μερικά ταξίδια στο εξωτερικό, δικαιολογίες να κάνουμε την υπερβολή στο ντύσιμό μας τη Δευτέρα στο γραφείο – όλα είναι αποδεκτά, δεν κρίνουμε κανέναν.

Το glam αρέσει σε κάποιους περισσότερο από άλλους, κι ο λόγος είναι απλός: για όλα ευθύνονται τα άστρα. Παρακάτω, θα δούμε τους πιο glamorous του ζωδιακού κύκλου. Μήπως είστε ανάμεσά τους;

Λέων

Οι Λέοντες είναι χαρισματικοί, θέλουν προσοχή και κάνουν ό,τι μπορούν για να βρεθούν στο επίκεντρο. Λατρεύουν τη λάμψη, είναι πάντα dressed to impress και βγάζουν προς τα έξω τον σταρ που κρύβουν μέσα τους, με κάθε ευκαιρία.

Ταύρος

Οι Ταύροι έχουν ακριβό γούστο και αγαπούν την πολυτέλεια. Αισθάνονται άνετα όταν πίνουν καλό κρασί, τρώνε ιδιαίτερα επιδόρπια και περιβάλλονται από μπουκέτα με λουλούδια. Ντύνονται με τα ωραιότερα ρούχα και περιμένουν με ανυπομονησία τα κοπλιμέντα μας.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν αισθητική και ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να λάμψουν. Είναι κοινωνικοί, έχουν μετατρέψει το overdressing σε τέχνη και επενδύουν σε πανάκριβα αντικείμενα για το σπίτι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.