ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που ζηλεύουν την επιτυχία των άλλων


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2022

Τα ζώδια που ζηλεύουν την επιτυχία των άλλων
pexels
Όταν κάποιος άλλος πετυχαίνει περισσότερο από εκείνους, κοκκινίζουν από τον θυμό τους. Αν έχεις συναντήσει έστω και μία φορά στη ζωή σου ένα τέτοιο άτομο, τότε μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τον πόνο σου και φυσικά... το ζώδιό του.

Λυπούνται με τη λύπη σου αλλά χαίρονται πραγματικά με τη χαρά σου; Τα παρακάτω ζώδια μάλλον δεν θα τα δεις να ενθουσιάζονται στις πιο φανταστικές στιγμές της ζωής σου και κυρίως στις μεγαλύτερες σου επιτυχίες. Μάλιστα, όταν τους ανακοινώνεις την ευχάριστη είδηση, φημίζονται για την αρνητική τους ενέργεια και προκαλούν μια από τις πιο τοξικές ατμόσφαιρες.

Τα ζώδια που ακολουθούν, θα ζηλέψουν κάθε σου επιτυχία και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να μοιραστείς μαζί τους τη χαρά σου:

Σκορπιός

Όταν ζηλέψει ένας Σκορπιός, βυθίζεται στη σιωπή και γίνεται νευρικός. Νιώθει κατωτερότητα, συγκρίνοντάς τη ζωή του με τη δική σου κι έτσι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συναισθανθεί τη χαρά σου. Γι' αυτό αν θες να κρατήσεις τον ενθουσιασμό σου, καλύτερα να αποφύγεις να μοιραστείς τα νέα σου.

Κριός

Πάντα σκέφτονται με βάση το πώς είναι η δική τους ζωή οπότε αν δεν είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για εκείνους, μην περιμένεις να χαρούν με την επιτυχία σου. Είναι από τη φύση τους πολύ ανταγωνιστικοί οπότε αν θελήσεις να τους μιλήσεις για τις επιτυχίες σου, θα σε γεμίσουν με αρνητικά vibes.

Υδροχόος

Αν μάθουν ότι πετυχαίνεις στη ζωή σου, θα νιώσουν ανασφαλείς για τον εαυτό τους και θα αρχίσουν αυτομάτως τις συγκρίσεις. Το κάνουν μάλιστα τόσο έντονα που γίνεται τόσο ενοχλητικό που καλύτερα να μην επιχειρήσεις καν να μοιραστείς την επιτυχία σου μαζί τους.

Παρθένος

Είναι ένα από τα ζώδια που ζηλεύουν πολύ την επιτυχία των άλλων. Θέλουν να βρίσκονται πάντα στην κορυφή και να λαμβάνουν τα καλύτερα σχόλια οπότε αν πιστέψουν ότι τους ξεπερνάς στην επιτυχία, μην περιμένεις να χαρούν με τη χαρά σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.