ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν συνέχεια όρεξη για σεξ


JTeam

19 Φεβρουαρίου 2022

Τα 3 ζώδια που έχουν συνέχεια όρεξη για σεξ
Samantha Jones
Μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά;

Σκέφτεσαι το σεξ όλη τη μέρα; Δεν θυμάσαι να έχεις περάσει μία περίοδο που απλώς δεν είχες και τόση όρεξη; Το πιθανότερο είναι ότι ανήκεις σε κάποιο από τα 3 ζώδια που ακολουθούν και έχουν μονίμως αυξημένη libido.

Αν και η διάθεση για σεξ είναι κάτι που μεταβάλλεται, ανάλογα με τη φάση ζωής που βιώνουμε, υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που δεν επηρεάζονται καθόλου σε αυτό το κομμάτι. Έχουν πάντα διάθεση, είτε είναι single, είτε σε μακροχρόνια σχέση.

Σκορπιός

Είναι δικαιωματικά το πιο σεξουαλικό ζώδιο και δεν είναι μυστικό. Έχει πάντα ερωτική διάθεση αλλά αυτό που ίσως δεν ξέρεις, είναι ότι δεν θα την εκτονώσει με οποιονδήποτε παρτενέρ. Αποζητά τη συναισθηματική επικοινωνία και βλέπει το σεξ ως εμπειρία και όχι ως απλή εκτόνωση.

Κριός

Εδώ μιλάμε για άλλη περίπτωση. Ο Κριός είναι τόσο περιπετειώδης και παρορμητικός που βλέπει τα πάντα ως εμπειρίες ζωής. Δοκιμάζει διαφορετικούς παρτενέρ και στόχος είναι να περάσουν όλοι αξέχαστα, είτε μιλάμε για γρήγορο είτε για απολαυστικό σεξ με διάρκεια.

Λέων

Αν γνωρίσεις έναν Λέοντα και του πεις πόσο υπέροχος, πανέμορφος και πανέξυπνος είναι, το πιθανότερο είναι ότι τον έχεις κερδίσει. Κάπως έτσι λειτουργεί και στο σεξ. Θέλει να ακούει λόγια θαυμασμού αλλά είναι πολύ καλός στο να ανταποδίδει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS