WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτά τα σημάδια δείχνουν πως κοντά σας υπάρχει αρνητική ενέργεια


9 Μαρτίου 2019

caique-silva-371394-unsplash.jpg

Σε μερικούς πολιτισμούς το αποκαλούν κακό μάτι. Η σύγχρονη ψυχολογία μπορεί να το ονομάσει κατάθλιψη. Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, μερικές φορές βιώνουμε μια απότομη αύξηση των αρνητικών συναισθημάτων, σκέψεων και εμπειριών και δεν μπορούμε να δώσουμε καμία εξήγηση σε αυτό που μας συμβαίνει.

Ας δούμε παρακάτω ορισμένα σημάδια που συναντούν συχνά όσοι περιτριγυρίζονται από αρνητική ενέργεια και τι πρέπει να κάνουν.

Η αρνητική ενέργεια μπορεί να έχει πολλές πηγές προέλευσης και είναι σημαντικό να τις καθορίσουμε για να διορθώσουμε το πρόβλημα και να λάβουμε τα σωστά μέτρα. Γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους γύρω μας, μπορούμε όμως να αλλάξουμε τους εαυτούς μας.

Αρχίζουν να συσσωρεύονται απλήρωτοι λογαριασμοί και δεν ξέρετε που πηγαίνουν τα χρήματά σας. Η στασιμότητα της ευημερίας είναι ένα σημάδι ότι η πορεία της ανάπτυξης εμποδίζεται από την αρνητική ενέργεια.

Αισθάνεστε κουρασμένοι, εξαντλημένοι και απογοητευμένοι. Μάλιστα εξακολουθείτε να νιώθετε εξάντληση και μετά από μια ξεκούραστη νύχτα και μια ισορροπημένη διατροφή.

Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, ενώ παλαιότερα δε συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε εδώ: Τι αποκαλύπτουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις για το χαρακτήρα μας

Δυσκολεύεστε να φροντίσετε τον εαυτό σας και δεν μπορείτε να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο για εσάς.

Ο ύπνος σας επηρεάζεται από περίεργα όνειρα και εφιάλτες. Το υποσυνείδητο προσπαθεί να σας προειδοποιήσει πως συμβαίνει κάτι κακό.

Κάθε φορά που προσπαθείτε να χαλαρώσετε, εμφανίζονται αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Και το χειρότερο είναι πως όσο περισσότερο προσπαθείτε να τα σταματήσετε, τόσο πιο δύσκολο γίνεται.

Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε και βιώνετε ένα συναίσθημα κενού.

Και αφού αναφέραμε τα σημάδια της αρνητικής ενέργειας, ας δούμε τι πρέπει να κάνετε για τη διώξετε μακριά.

Η απόφαση να απαλλαγείτε από την αρνητικότητα είναι το πρώτο βήμα. Όσο πιο ισχυρή είναι η θέλησή σας τόσο το καλύτερο.

Διαβάστε εδώ: Το πρώτο πράγμα που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει πώς συμπεριφέρεστε σε μια σχέση

Χρησιμοποιείστε την ισχύ του νερού και τις ιδιότητες του καθαρισμού του. Η καλύτερη λύση είναι να προετοιμάσετε ένα ζεστό μπάνιο και να προσθέσετε αιθέρια έλαια όπως ο ευκάλυπτος, το φασκόμηλο και η μέντα.

Ζητήστε βοήθεια από το σύμπαν και από τη θεότητα που πιστεύετε. Όταν ζητάμε βοήθεια, συνήθως ακουγόμαστε.

Κάντε ένα καλό καθαρισμό στο σπίτι και δώστε όλα όσα δε χρειάζεστε.

Θυμηθείτε πως το να ζητάτε βοήθεια δεν είναι ντροπή ούτε ένδειξη αδυναμίας και όποια και αν είναι η κατάσταση,  είστε πιο δυνατοί από ό,τι νομίζετε και πάντα μπορείτε να υπερβείτε τις προσδοκίες σας.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.