ΖΩΔΙΑ

Astro hair: Το κατάλληλο κούρεμα για σένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

21 Μαρτίου 2022

Astro hair: Το κατάλληλο κούρεμα για σένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Instagram/ zoekravitzsource
Αν είσαι έτοιμη για μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου, ήρθε η ώρα να συμβουλευτείς τα άστρα

Νιώθεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που θες; No worries. Τα άστρα έχουν την απάντηση (ή έστω μια καλή πρόταση) και μετά από αυτό το άρθρο, μπορείς εύκολα να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο.

Κριός

The Messy Shag

Το κούρεμα που αγαπούν τα it girls είναι ξανά τάση και είναι κατάλληλο για εσένα αν θες επειγόντως να αλλάξεις τα μαλλιά σου. Είσαι περιπετειώδης, αποφασιστική, παρορμητική και γεμάτη αυτοπεποίθηση και αυτό το haircut είναι συνώνυμό σου.

Aν δεν έχεις πειστεί ακόμη, το έχουν δοκιμάσει stars που έχουν το ζώδιό σου, όπως οι Lady Gaga, Reese Witherspoon, Mariah Carey, Celine Dion, Kristen Stewart, Saoirse Ronan, Emma Watson. Αλλά και άλλες, όπως η Miley Cyrus, στην οποία ήταν ιδανικό και μπορείς να εμπνευστείς.

Ταύρος

The Midi Cut

Είσαι γεμάτη αγάπη αλλά και πείσμα ενώ είσαι αμετακίνητη. Το αγαπημένο σου στυλ είναι chic, διαχρονικό και κλασικό γι' αυτό το midi cut είναι το ιδανικό κούρεμα για σένα.

Ανάμεσα στις διάσημες Ταυρίνες που το έχουν δοκιμάσει, είναι και οι: Adele, Gigi Hadid, Jessica Alba, Janet Jackson, Cher, Tina Fey, Lizzo.

Δίδυμοι

The French Girl Bob

Είσαι πολύπλευρη και γεμάτη μυστήριο. Το ιδανικό Haircut για σένα είναι το French Girl Bob και από τις διάσημες που έχουν το ίδιο ζώδιο με σένα, το έχουν δοκιμάσει οι: Angelina Jolie, Natalie Portman, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Venus Williams, Lucy Hale.

Kαρκίνος

The Wispy Fringe

Συναισθηματική, ευαίσθητη, φιλική. Το συγκεκριμένο haircut αναδεικνύει υπέροχα την προσωπικότητά σου και το έχουν δοκιμάσει για να εμπνευστείς, και πολλές Καρκίνοι stars, όπως οι: Margot Robbie, Ariana Grande, Mindy Kaling, Meryl Streep, Selena Gomez, Solange Knowles, Missy Elliott.

Λέων

The Mane

Δυναμική, γενναιόδωρη και εντυπωσιακή. Αυτό το κούρεμα είναι το ιδανικό για την προσωπικότητά σου και το έχουν δοκιμάσει stars που ανήκουν στο ζώδιό σου, όπως οι J.Lo, Rose Byrne, Sandra Bullock, Meghan Markle, Halle Berry, Jennifer Lawrence, Kacey Musgraves.

Παρθένος

The Jawline Bob

Πολυπράγμων, συνεπής, οργανωτική, δημιουργική. Το κατάλληλο haircut για σένα είναι το Jawline Bob και το έχουν δοκιμάσει πολλές stars στο ζώδιό σου, όπως οι Beyonce, Zendaya, Blake Lively, Cameron Diaz, Taraji P. Henson, Lili Reinhart.

Jenny.Gr

Ζυγός

Μακριά και Glamourous

Γοητευτική και ιδεαλίστρια. Το συγκεκριμένο haircut είναι ιδανικό για σένα και το έχουν δοκιμάσει πολλές διάσημες Ζυγοί όπως οι Serena Williams, Bella Hadid, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Brie Larson, Hilary Duff, Gwen Stefani. Ό, τι πιο safe.

Jenny.Gr
Splash News

Σκορπιός

The Sliced Bob

Δυναμική και με πολύ πάθος. Το sliced bob είναι το ιδανικό haircut για σένα που θες να ξεχωρίσεις και αν θες να πειστείς, μπορείς να εμπνευστείς και από μερικές διάσημες Σκορπιούς που το έχουν δοκιμάσει, όπως οι Ciara, Kendall Jenner, Kiernan Shipka, Emma Stone, Anne Hathaway, Rachel McAdams, Hailey Bieber.

Jenny.Gr

Toξότης

The Pixie Crop

Αισιόδοξη και περιπετειώδης. Στη φύση σου ταιριάζει το Pixie Crop και το έχουν δοκιμάσει πολλές Τοξοτίνες, όπως οι Miley Cyrus, Zoe Kravitz, Britney Spears, Janelle Monae, Taylor Swift.

Jenny.Gr

Aιγόκερως

The Collarbone Cut

Λογική και προσγειωμένη. Το ιδανικό κούρεμα για σένα είναι το Collarbone Cut και το έχουν δοκιμάσει ήδη οι Michelle Obama, Dolly Parton, Kate Moss, Mary J Blige, Duchess of Cambridge, Zooey Deschanel.

Jenny.Gr

Yδροχόος

Undone και natural

Ως ειλικρινής φύση και ανεξάρτητη, σου ταιριάζει απόλυτα αυτό το haircut. Οι Alicia Keys, Kerry Washington, Shakira, Chloe Grace Moretz, Yara Shahidi το έχουν δοκιμάσει ήδη.

Jenny.Gr
Getty Images

Ιχθείς

The Curtain Fringe

Ευγενική και γενναιόδωρη, σου ταιριάζει απόλυτα το Curtain Fringe και το έχουν ήδη κάνει οι Rihanna, Drew Barrymore, Emily Blunt, Dakota Fanning, Lupita Nyong'o, Rebel Wilson.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.