ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 πιο ανώριμα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους


JTeam

6 Απριλίου 2022

Αυτά είναι τα 4 πιο ανώριμα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους
Κυκλοφορούν ανάμεσα στο πλήθος και μερικά χαρακτηριστικά τους τούς προδίδουν από χιλιόμετρα. Μήπως ανήκετε σε ένα από αυτά;

Όλοι έχουμε μέσα μας μια παιδική πλευρά κρυμμένη ή πιο φανερή από τις υπόλοιπες. Μερικά άτομα όμως τιτλοφορούνται ως τα αιώνια παιδιά του ζωδιακού κύκλου και αν έχεις κάποιο από αυτά στη ζωή σου, τότε δεν θα εκπλαγείς από τις παρακάτω περιγραφές. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για εσένα προσωπικά.

Ανάμεσά τους υπάρχει ένα που ξεχωρίζει και θεωρείται ότι κατέχει τα πρωτεία στην ανωριμότητα και αυτό δεν είναι άλλο από τον Ταύρο! Γιατί όμως θεωρείται το πιο ανώριμο ζώδιο όλων;

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο πεισματάρικα ζώδια που δεν πρόκειται να κάνει κάτι αν δεν το θέλει, όπως θα έκανε δηλαδή μόνο ένα παιδί. Αν κάποιος αρνηθεί να του δώσει ό,τι θέλει, μπορεί πολύ εύκολα να κάνει μούτρα και να θυμώσει, κρατώντας το για καιρό.

Όσο για τα υπόλοιπα ανώριμα ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους, αυτά είναι τα εξής:

Κριός

Ο Κριός θα κάνει τα πάντα για να πάρει στο τέλος αυτό που θέλει. Δεν θα υπολογίσει τίποτα και μπορεί να γίνει πολύ δραματικός μέχρι να το πετύχει. Μπορεί να κλαίει στα πατώματα και να είναι ανυπόμονος χωρίς να σκέφτεται σχεδόν ποτέ τις συνέπειες των πράξεων του. Όπως ακριβώς ένα παιδί!

Δίδυμοι

Το συγκεκριμένο ζώδιο φημίζεται για τις δύο του (ή και παραπάνω) πλευρές και μία από αυτές είναι παιδική και αφελής. Είναι παρορμητικοί, φλύαροι και πολλές φορές πονηροί και όλα αυτά, ακριβώς επειδή κυβερνώνται από τον Ερμή. Δεν κρατούν κακία και έχουν ξεχάσει ό,τι κι αν τους έκανες στα αμέσως επόμενα λεπτά μετά τον τσακωμό σας.

Τοξότης

Ο κλασικός Τοξότης αναβάλλει διαρκώς πράγματα, ξεχνάει πολλές από τις υποχρεώσεις του και καμιά φορά ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό. Όσες φορές κι αν του υπενθυμίσεις να πάρει μαζί τα κλειδιά, την τσάντα και το μυαλό του, πάντα κάτι θα ξεχάσει και αυτή η συμπεριφορά συνδέεται έντονα με το παιδί που έχει μέσα του. Επίσης, λέει πάντα την αλήθεια με αυθορμητισμό και ωμότητα και γι' αυτό στο τέλος καταλήγει να απολογείται τις περισσότερες φορές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS