ΖΩΔΙΑ

Έρωτας και ζώδια: Πώς θα καταλάβετε αν ταιριάζετε, με βάση τα άστρα


JTeam

5 Απριλίου 2022

Έρωτας και ζώδια: Πώς θα καταλάβετε αν ταιριάζετε, με βάση τα άστρα
Jonathan Borba on Unsplash
Ταιριάζετε ή όχι; Δείτε παρακάτω τι πρέπει να γνωρίζετε

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταλάβουμε αν ταιριάζουμε με κάποιον, και τα ζώδια είναι ένας από αυτούς. Πολλές φορές, τα άστρα μας λένε πολλά περισσότερα απ’ όσα πιστεύουμε – αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί τα εμπιστεύονται όσο τίποτα, σε ό,τι αφορά το πρώτο στάδιο μιας σχέσης.

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν συνδυασμοί που είτε οδηγούν στην απόλυτη ευτυχία, είτε στην καταστροφή. Το θέμα όμως είναι ότι δεν τους ξέρουμε απ’ έξω. Παρακάτω λοιπόν, με τη βοήθεια της αστρολόγου του Elite Daily, Chelsea Jackson, θα δούμε πώς να το προσδιορίζουμε μόνοι μας.

Ξεκινάμε από τον ωροσκόπο, ο οποίος λειτουργεί σαν οδηγός. Αν, για παράδειγμα, έχουμε ωροσκόπο Δίδυμο, γνωρίζουμε ότι στον Δεύτερο Οίκο μας έχουμε τον καρκίνο, στον τρίτο τον Λέοντα και πάει λέγοντας. Δεν είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τη συναστρία ανάμεσα σε εμάς και κάποιον άλλο.

Τι είναι η συναστρία;

Η συναστρία είναι ο κλάδος της αστρολογίας που εξετάζει πόσο ταιριάζουν δύο άνθρωποι, ανάλογα με τα προσωπικά τους ωροσκόπια. Αν οι πλανήτες του πέφτουν στο Πέμπτο Οίκο μας, θα ζήσουμε έντονες και διασκεδαστικές στιγμές μαζί τους, είτε σε ερωτικό, είτε σε πλατωνικό επίπεδο. Ο ίδιος ο πλανήτης μπορεί να μας δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το πώς θα πάνε τα πράγματα μεταξύ μας. Η Αφροδίτη, για παράδειγμα, είναι ο πλανήτης της αγάπης και της σύνδεσης.

Από την άλλη, αν έχουμε ωροσκόπο Σκορπιό και κάποιος έχει την Αφροδίτη στον Ζυγό, τότε η Αφροδίτη τους πέφτει στον Δωδέκατο Οίκο μας, ο οποίος σχετίζεται με την απομόνωση, την απόρριψη και την ιδιωτικότητα, οπότε δύσκολα θα καταλάβουμε τη γλώσσα αγάπης που μιλά ο άνθρωπος αυτός.

Πώς θα καταλάβουμε αν ταιριάζουμε με ένα άλλο ζώδιο

Όταν πρόκειται για συναστρίες και συμβατότητα, είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε το είδος της σχέσης που θέλουμε να έχουμε με το άτομο αυτό. Αν είναι ρομαντική, τότε πρέπει να δούμε πού έχει τη Σελήνη του, την Αφροδίτη και τον Άρη και το αντίστροφο, για να δούμε αν μιλάμε την ίδια γλώσσα αγάπης και αν αντιμετωπίζουμε τις ίδιες καταστάσεις με τον ίδιο τρόπο. Η συναστρία Πέμπτου και Έβδομου Οίκου είναι η ιδανική.

Αν θέλουμε δυνατή επικοινωνία, θέλουμε συναστρία στον Τρίτο Οίκο, ώστε η Σελήνη, ο Ερμής ή η Αφροδίτη του συντρόφου μας να πέφτουν στον Τρίτο Οίκο μας.

Αν θέλουμε έναν σύντροφο που θα μας διδάξει πράγματα, εξετάζουμε τον Ένατο Οίκο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS