ΖΩΔΙΑ

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σας


JTeam

4 Απριλίου 2022

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σας
Η πιο τυχερή περίοδος για τα συναισθηματικά σας ξεκινάει από αύριο, 5 Απριλίου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της στοργής, μπαίνει στο αγαπημένο ζώδιο των Ιχθύων, κάνοντάς μας πιο ευαίσθητους και δημιουργικούς.

Τα συναισθηματικά των ζωδίων θα πάρουν κυριολεκτικά φωτιά και σύμφωνα με την αστρολόγο του Keen.com, Leslie Hale: «Τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για ρομαντισμό, αγάπη, φαντασία, δημιουργικότητα και όνειρα». Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, όπως προσθέτει: «το να δίνουμε στους άλλους θα είναι πολύ πιο εύκολο και η επιθυμία μας για πιο ουσιαστικούς δεσμούς, θα είναι πολύ πιο επιτεύξιμη».

Τα vibes θα είναι πιο καλά από ποτέ και σύμφωνα με την αστρολόγο του Nebula, Iva Naskova: «Ο κόσμος θα γίνει ένα καλύτερο μέρος με την Αφροδίτη στους Ιχθείς. Όλη αυτή η αλλαγή που έρχεται, φέρνει περισσότερη αγάπη, συγχώρεση και βαθιά κατανόηση. Υπό αυτή την επιρροή, θα μάθουμε να ανεχόμαστε πιο εύκολα καταστάσεις και να υποχωρούμε».

Η συνιδρύτρια του CosmicRx, Madi Murphy τονίζει: «Όλα τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στη μαγεία και στα θαύματα που μπορεί να αναζωπυρώσουν τις σχέσεις τους αλλά και τη σχέση με τον εαυτό τους. Επίσης, είναι μια καλή περίοδος για τα οικονομικά».

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα είναι σαν να ερωτεύεται κανείς στις διακοπές και θα φέρει πολύ έντονες στιγμές στα συναισθηματικά. Αυτό θα συμβεί γιατί παρόλο που η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς κάθε χρόνο, φέτος θα είναι πολύ πιο δυνατή επειδή συνδέεται θετικά με πολλούς πλανήτες, όπως με τον Ουρανό, τον Δία και τον Ποσειδώνα.

Συγκεκριμένα από τις 22 μέχρι τις 30 Απριλίου, η Αφροδίτη θα είναι πολύ κοντά με τον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και αναμένεται να φέρει τη μεγαλύτερη εύνοια στα ερωτικά, αναδεικνύοντας τον ρομαντισμό και τη στοργή. Σημειώστε στο ημερολόγιο σας μάλιστα την 30η Απρίλη καθώς αυτή η ημερομηνία δεν θα ευνοήσει μόνο την αγάπη αλλά και τους περισσότερους τομείς, φέρνοντας σχεδόν παντού τύχη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.