ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους


JTeam

6 Ιανουαρίου 2022

Τα 4 ζώδια που κρύβουν τα συναισθήματά τους
Ο συναισθηματικός τους κόσμος μοιάζει με δυσεπίλυτο γρίφο.

Αν θες να μάθεις τα συναισθήματά τους, μάλλον πρέπει να τα μαντέψεις ή να έχεις πολλή υπομονή. Τα παρακάτω ζώδια δύσκολα θα σου εκφράσουν αυτό που πραγματικά αισθάνονται αφού έχουν μάθει να το κρύβουν καλά.

Δίδυμοι

Φημίζονται για τα δύο ή περισσότερα πρόσωπά τους και κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους. Οι γύρω τους συχνά νιώθουν σαν να φορούν προσωπείο κάθε φορά που η κουβέντα στρέφεται γύρω από μια ειλικρινή συζήτηση. Η επιθυμία τους να κάνουν πάντα πλάκα, πολλές φορές υπερβαίνει τα όρια του φυσιολογικού και σε κάνει να καταλάβεις ότι μάλλον κάποιος έχει εκπαιδευτεί καλά στο να κρύβει αυτό που πραγματικά νιώθει.

Λέων

Αυτό το ζώδιο είναι πολύ υπερήφανο και γενναιόδωρο. Ίσως γι' αυτό την πατάει εύκολα με αποτέλεσμα σταδιακά να οδηγείται στην εσωτερίκευση των πραγματικών του συναισθημάτων. Έτσι όποιος είναι γύρω του, είναι δύσκολο να κατανοήσει τι πραγματικά θέλει και έχει ανάγκη.

Ζυγός

Οι Ζυγοί πολλές φορές νιώθουν ότι δεν τους αγαπάει κανείς και βλέπουν παντού εχθρούς. Είναι πολύ κοινωνικοί και παρόλο που έχουν πολλούς φίλους, δεν αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους όταν πρόκειται για τα συναισθήματά τους.

Ιχθείς

Είναι οι πιο ευαίσθητοι του ζωδιακού αλλά πολλές φορές δυσκολεύονται στις σχέσεις τους με τους άλλους αφού δεν εκφράζουν αυτό που νιώθουν και απομονώνονται εύκολα. Αν σε εμπιστευτούν ωστόσο, θα σου αποκαλύψουν τα πάντα χωρίς να χρειάζεται να τα ανακαλύψεις μόνη σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.