ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια κάνουν το καλύτερο σεξ - Με ποιους ταιριάζουν;


JTeam

30 Μαρτίου 2022

Αυτά τα ζώδια κάνουν το καλύτερο σεξ - Με ποιους ταιριάζουν;
Αυτοί που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, είναι πιο ενδιαφέροντες απ' όσο νομίζουμε

Δεν μπορούμε να βασιστούμε στα αστέρια για να κρίνουμε έναν άνθρωπο, όμως σίγουρα υπάρχουν πολλά που μπορούμε να καταλάβουμε, με βάση το ζώδιό του. Η σεξουαλική του ενέργεια και η χημεία που ίσως έχουμε, είναι δύο από αυτά.

Δεν είμαστε όλοι εξίσου ενεργητικοί, δεν έχουμε το ίδιο πάθος κι αυτό είναι απόλυτα εντάξει. Οι παρακάτω τρεις, όμως, έχουν την καλύτερη φήμη και αυτό δε μας εκπλήσσει καθόλου.

Κριός

Οι Κριοί είναι παθιασμένοι και ανυπόμονοι, δεν τους αρέσουν ο ρομαντισμός και τα λουλούδια. Ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν, ενώ κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να ικανοποιήσουν τους συντρόφους τους. Δε είναι μεγάλοι φαν των προκαταρκτικών, ωστόσο.

Ταιριάζουν ιδανικά με: Λέων, Τοξότη, Δίδυμο, Υδροχόο

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί και τους αρέσει να διεκδικούν, ενώ προτιμούν να έχουν το πάνω χέρι στη σχέση. Δεν τους αρέσουν οι περίπλοκες καταστάσεις είναι πιο παραδοσιακοί και ρομαντικοί.

Ταιριάζουν ιδανικά με: Παρθένο, Αιγόκερω, Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, επειδή είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, αποφεύγουν τα one-night stands. Είναι έντονοι, κτητικοί και, ενώ φαίνονται ντροπαλοί, είναι το ακριβώς αντίθετο όταν νιώσουν άνετα.

Ταιριάζουν ιδανικά με: Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω, Σκορπιό, Ιχθύ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS