ΖΩΔΙΑ

To ζώδιο που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε - Θα σας προδώσει χωρίς να το καταλάβει


JTeam

3 Απριλίου 2022

To ζώδιο που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε - Θα σας προδώσει χωρίς να το καταλάβει
Όσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό δεν έχουν κακή ψυχή, όμως μιλούν χωρίς να σκέφτονται

Λένε πως οι καλύτερες σχέσεις βασίζονται στην εμπιστοσύνη, ενώ είναι καλό να μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Πρέπει να ξέρουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους, ότι θα είναι εκεί για εμάς, θα μας μιλούν με ειλικρίνεια και θα κρατούν τον λόγο τους. Ένα τέτοιο άτομο δε θα μας πρόδιδε ποτέ, σωστά; Μάλλον όχι, σύμφωνα με την αστρολογία.

Πολύ συχνά, ξεχνάμε ότι η εμπιστοσύνη περιλαμβάνει και την εχεμύθεια. Θα θέλαμε στη ζωή μας έναν άνθρωπο που συζητά με όλους τα ζητήματα που του έχουμε εκμυστηρευτεί; Επειδή γνωρίζουμε ότι η απάντηση είναι αρνητική, ας μάθουμε και ποιο είναι το ζώδιο που θα προδώσει τα μυστικά μας σε δευτερόλεπτα, χωρίς καν να το πάρει είδηση.

Το ζώδιο που δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε, είναι ο Τοξότης. Ναι, πέφτουμε από τα σύννεφα γιατί χαρακτηρίζεται από ευθύτητα, ενώ είναι ανοιχτόμυαλο. Έχει όμως την τάση να αλλάζει συχνά παρέες, χώρους εργασίας, σπίτια – τα πάντα. Δε θα μας μιλήσει ποτέ άσχημα, αλλά θα συμπεριφερθεί απρόσεκτα, όταν πρόκειται για μυστικά. Έχει την τάση να μοιράζεται υπερβολικά πολλές πληροφορίες χωρίς δεύτερη σκέψη και, παρότι θα μας σταθεί στις δυσκολίες, θα τις συζητήσει αργότερα με οποιονδήποτε βρεθεί στον δρόμο του. Κανείς δε μας εγγυάται πως ό,τι πούμε, θα μείνει μεταξύ μας. Ας είμαστε προσεκτικοί, λοιπόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.