ΖΩΔΙΑ

10/4: Σήμερα βρείτε δημιουργικό κανάλι αποφόρτισης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Απριλίου 2022

10/4: Σήμερα βρείτε δημιουργικό κανάλι αποφόρτισης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα, σε δυσαρμονική σχέση με τον Ερμή και τον Πλούτωνα (ο οποίος ετοιμάζεται για την ανάδρομή του πορεία). Ένας πλανητικός συνδυασμός ο οποίος έχει μεγάλη δυναμική αλλά και ένταση αν δεν βρεθεί δημιουργικό κανάλι αποφόρτισης. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την δυναμική σας σε ένα εγχείρημα ή μία κατάσταση η οποία μπορεί να αποδώσει καρπούς χωρίς να χάνετε το χρόνο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα να είναι να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα, φίλους και να έρθετε κοντά με ότι μπορεί να αναζωπυρώσει τα όνειρά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, δημιουργική μπορεί να είναι η επικοινωνία σήμερα αρκεί τα λόγια να πηγάζουν από την καρδιά σας και να είστε ευέλικτη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών σε συναισθηματικό ή σε υλικό επίπεδο ενδέχεται να πάρουν χρόνο και ενέργεια σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας και η σχέση της με τον Ερμή και τον Πλούτωνα ενδέχεται να σας φορτίσουν κυρίως ψυχικά γι' αυτό θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει πραγματική αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνετε ή να θελήσετε να βρεθείτε σε ένα διαφορετικό μέρος από αυτό που είστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, φίλοι, άνθρωποι στο κοινωνικό σας κύκλο και ομάδες ατόμων που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να σας δώσουν με κάποιον τρόπο το ερέθισμα να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η δυναμική της Σελήνης απέναντι από τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο ενδέχεται να φέρει ένταση και αναβρασμό συναισθημάτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιό σας συνδυαστικά με την σχέση της Σελήνης με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σήμερα ενδέχεται να σας βάλει στην διαδικασία να δείτε σε βάθος κάποια θέματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας λειτουργεί πολύ βοηθητικά αυτή τη στιγμή προσθέτοντας ομορφιά και χάρη στις κινήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.