ΖΩΔΙΑ

21/05: Ήλιος στους Διδύμους- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Μαΐου 2022

21/05: Ήλιος στους Διδύμους- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο των Διδύμων για τις επόμενες 30 ημέρες δίνοντας ευκαιρίες να ανακαλύψουμε νέους δρόμους, να φτερουγίσουμε πέρα από τα όριά μας, να έρθουμε σε επαφή με νέα πράγματα, να εξερευνήσουμε νέους τόπους, να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες. Η νοητική διεργασία θα είναι έντονη ωστόσο θα χρειαστεί να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με τις αποφάσεις μας μιας και η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να μας μπερδέψει ή να φέρνει δυσκολίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να βρείτε νέα σύνδεση με διαστάσεις και προοπτικές μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Είναι στο χέρι σας να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία βελτιώνοντας την επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας και να κάνετε νέες συνδέσεις οι οποίες θα φανούν χρήσιμες για το μέλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, νέα πράγματα στη ζωή σας φέρνει ο Ήλιος στους Διδύμους και δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες αξίες αναθεωρώντας πεποιθήσεις οι οποίες δεν είναι χρήσιμες πια στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας εκτός της προσωπικής σας Πρωτοχρονιάς φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στις συνδέσεις σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με το περιβάλλον γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων ήδη σας έχει βάλει σε σκέψεις σχετικά με πράγματα και έννοιες οι οποίες δεν σας είναι ακόμη ξεκάθαρο πως θέλετε να προχωρήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να ικανοποιήσετε την πολύπλευρη διανοητική σας λαχτάρα για νέες εμπειρίες θα είναι έντονη με τον Ήλιος στους Διδύμους στις 30 ημέρες που ακολουθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στους Διδύμους θα σας βοηθήσει κυρίως να οργανωθείτε πιο καλά σε πράγματα τα οποία είναι κινητοποιημένα στην εργασία σας και σε δραστηριότητες οι οποίες είναι μέρος της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η πίστη σας σε αυτό που κάνετε και αυτό που προσδοκάτε θα είναι το εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες με τον Ήλιο στους Διδύμους να βρείτε τις απαραίτητες ισορροπίες για να προχωρήσετε παραγωγικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στους Διδύμους θα φωτίσει βαθύτερα στρώματα και κυρίως προσωπικές ανάγκες που για διάφορους λόγους έχετε αφήσει τον τελευταίο καιρό στην άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων θα κινηθεί απέναντί σας για τις επόμενες 30 ημέρες όπου θα φωτίσει και θα αναμοχλεύει τομείς όπου η συνεργασία και γενικότερα η σύνδεση, λαμβάνουν κύριο ρόλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και οτιδήποτε κινητοποιείται μέσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες εστιάζει την ενέργειά του ο Ήλιος τους Διδύμους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στους Διδύμους φέρνει πάντα σε εσάς μια νέα κατάσταση προς εξερεύνηση και νέες μορφές επιθυμιών ώστε να μην βαρεθείτε από την καθημερινότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, από διαφορετικές πλευρές σας βοηθά ο Ήλιος στους Διδύμους να εξετάσετε τις καταστάσεις κυρίως στην προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένεια, μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.