ΖΩΔΙΑ

26/5: Ανάγκη για αισιόδοξες σκέψεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Μαΐου 2022

26/5: Ανάγκη για αισιόδοξες σκέψεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Άρης πλησιάζει τον Δία και η Σελήνη την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού. Ένας πλανητικός συνδυασμός ο οποίος διεγείρει τη φαντασία και οτιδήποτε δημιουργεί ενδεχόμενα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο Ερμής ο οποίος είναι ακόμη ανάδρομος, οπότε καραδοκούν λάθη και παραπλανήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα ένας αέρας αισιοδοξίας χτυπά την πόρτα σας και μπορείτε να αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό ή κάτι που βοηθά στην εικόνα και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι γεμίζει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σας βοηθά να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ομορφαίνουν τον χώρο γύρω σας μεταφορικά και κυριολεκτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ενδέχεται να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε παρορμητικές κινήσεις, κάτι που με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο, δεν είναι σοφό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, πολλές πλανητικές δυναμικές σήμερα είναι υποστηρικτικές για να προβείτε σε δράσεις οι οποίες έχουν έναν πραγματικό σκοπό και στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα πριν την όποια δράση σας, καλό θα είναι να εξετάσετε αντικειμενικά όλα τα δεδομένα, ακόμη και τις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, πολλές πλανητικές δυναμικές βρίσκονται απέναντι από το ζώδιό σας φέρνοντας προσωπικά θέματα, σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε σε θέση να μπορείτε να λειτουργήσετε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας και τα τρέχοντα που είναι ανοιχτά, θα θελήσετε να κάνετε κάτι το οποίο θα σας ευχαριστήσει και θα σας αναζωογονήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα έχει δυναμική για να κάνετε πράγματα ωστόσο, ειδικά σήμερα, σημασία έχει ο τρόπος που θα τα προσεγγίσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία, οι επαφές και οι συζητήσεις σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε κάτι που σας απασχολεί ή μέσα από νέες ιδέες να δείτε εναλλακτικούς τρόπους μπροστά σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας και αυτό να σας ηρεμήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.