ΖΩΔΙΑ

3/6: Ερμής ορθόδρομος στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Ιουνίου 2022

3/6: Ερμής ορθόδρομος στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής ξεκινά επίσημα την ορθή του πορεία, φαινομενικά από το Γη, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιουνίου. Είναι η κύρια πλανητική δυναμική των ημερών και μας επηρεάζει όλους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δώστε χώρο και ενέργεια σε ότι μπορεί πραγματικά, αντικειμενικά, να προχωρήσει και εμπλουτίστε με θέληση και κίνητρο τις σκέψεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και στις επαφές κάθε είδους μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, ο Ερμής ξεκίνησε την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιουνίου ωθώντας σας να δημιουργήσετε σχέσεις με κίνητρο την ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία πέρασε ξανά στο ζώδιο σας και τώρα σε ορθή φορά θα παραμείνει μέχρι μέσα Ιουνίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, άρχισε την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου βοηθώντας σας να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας βάσει τις πραγματικές σας επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής ορθοδρόμησε στο ζώδιο του Ταύρου και μέχρι μέσα Ιουνίου θα σας βοηθήσει να πράξετε ανάλογα τις αναθεωρήσεις που κάνατε τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες κατά την ανάδρομή του πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντάς σας την ευκαιρία να υλοποιήσετε κάποια ή όλα αυτά που σκεφτήκατε τις προηγούμενες κυρίως τρεις εβδομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής μπήκε σε ορθή φορά και ως κυβερνήτης του ζωδίου σας, στο ζώδιο του Ταύρου, σας δίνει την δυνατότητα να στοχεύσετε σε ένα όραμα, το οποίο θα είναι καθολικά επιτεύξιμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι και η πιο εύκολη περίοδος και ειδικά στο ζώδιο του Ταύρου, έφερε αρκετές αλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η υλική ή/και συναισθηματική σας ασφάλεια είναι το κύριο μοτίβο του Ερμή αυτή τη περίοδο και οι προηγούμενες τρεις εβδομάδες ανάδρομος, σας έδωσε αρκετές πληροφορίες και συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σε ορθή φορά ο Ερμής, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιουνίου, σας βάζει στην διαδικασία να αρχίσετε να υλοποιείτε όλα όσα σκεφτήκατε και αναθεωρήσατε κυρίως τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ορθόδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, μέχρι μέσα Ιουνίου, σας βοηθά με θέληση, δύναμη και πείσμα να κατευθυνθείτε στην οδό την οποία θα σας κάνει να νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής αρχίζει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιουνίου, κρατώντας στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πρακτικές λύσεις και δεδομένα έφερε ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία και παρόλα τα εξωτερικά γεγονότα μπορέσατε να κάνετε αναθεωρήσεις και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.