ΖΩΔΙΑ

4/6: Εστιάστε σε ό,τι είναι σημαντικό για σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

3 Ιουνίου 2022

4/6: Εστιάστε σε ό,τι είναι σημαντικό για σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μας θυμίζει το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε σε επαφή με προσωπικές ανάγκες και μας βοηθά να συνδεθούμε με ότι μας χαροποιεί και μας γαληνεύει. Η σχέση της με τον Ουρανό καθώς περνά η ημέρα μπορεί να φέρει εντάσεις αλλά ο σκοπός είναι να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από περιττά βάρη και καταστάσεις που δεν είναι χρήσιμες στη ζωή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα τα οποία θα σας χαροποιήσουν είναι ιδιαίτερα έντονη και ο Άρης στο ζώδιό σας είναι υποστηρικτικός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να φέρνει ακόμη καταστάσεις στην επιφάνεια ωστόσο σε γενικές γραμμές μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με προσωπικές υποθέσεις και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή με κάποιον τρόπο γιαυτό θα πρέπει να μην χάσετε ευκαιρίες που προκύπτουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών φέρνουν στην επιφάνεια σήμερα οι πλανητικές διελεύσεις και κινητοποιούν την ανάγκη σας να νιώσετε επαρκής σε αυτό που κάνετε, παίρνοντας προσωπική ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μαζί με τον Ερμή ορθόδρομο πια στον Ταύρο σας ωθούν να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές είναι κάπως αντιφατικές σήμερα γιαυτό θα χρειαστεί να προχωρήσετε με καλή οργάνωση και μέτρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Άρης με τον Δία απέναντι σας, σας δίνουν την αίσθηση πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα σήμερα και αυτό μπορεί να είναι και αλήθεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές σιγά σιγά εναρμονίζονται μεταξύ τους ώστε να δημιουργήσουν μια παραγωγική ενέργεια και να προχωρήσετε σκέψεις και σχέδια που κάνετε τον τελευταίο καιρό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να δείξετε τις ικανότητές σας στον κόσμο γύρω σας είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή τη στιγμή και η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα σας βοηθά για αυτό που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε σιγά σιγά τα βήματά σας και μόνο αν έχετε οργανωθεί κατάλληλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία η συνεργασία είναι απαραίτητη είτε αφορά ένα προσωπικό είτε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θέλετε αρκεί να μην βιαστείτε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.