ΖΩΔΙΑ

6/6: Δώστε την πρέπουσα σημασία στα πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Ιουνίου 2022

6/6: Δώστε την πρέπουσα σημασία στα πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα ζητώντας από εμάς να σταθούμε περισσότερο στις λεπτομέρειες παρά στην γενική εικόνα. Ενδέχεται λόγο ότι ο κυβερνήτης της Παρθένου είναι ο Ερμής, να έρθουν κάποια άλυτα ζητήματα ξανά στην επιφάνεια. Δώστε την πρέπουσα σημασία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα σταθείτε, κοιτώντας τις λεπτομέρειες, σε κάτι το οποίο αφορά την εργασία σας ή μια καθημερινή σας δραστηριότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να νιώσετε χαρά και να πάρετε ικανοποίηση θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Η υπερβολή μπορεί να λάβει χώρα είτε προς την μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα αποφύγετε πολλές συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που για τον οποιοδήποτε λόγο σας φορτίζουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει αν εστιάσετε σε πρακτικά πράγματα και ξέρετε που θα απευθυνθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη φεύγει από το ζώδιό σας σήμερα το πρωί δίνοντας χώρο για να ασχοληθείτε με πιο πρακτικά πράγματα και ζητήματα που είναι ανοιχτά στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας για τις επόμενες 2 ημέρες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εκκρεμότητες από το άμεσο παρελθόν αλλά μην πτοηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να προκύψουν από το πουθενά ωστόσο είναι σημαντικό να σταθείτε σε αυτές και να προσπαθήσετε να τις βάλετε σε μία παραγωγική σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο κινητοποιούνται οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και αύριο με κέντρο εσάς, ζητώντας να δείξετε τις ικανότητές σας μέσα από τις δράσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να βάλετε τάξη και να οριοθετήσετε καταστάσεις που σχετίζονται με την εργασία σας ή κάτι πολύ σημαντικό στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, νέες ιδέες και πρακτικές λύσεις έρχονται σήμερα σε ζητήματα που είναι ανοιχτά ή που σας ενδιαφέρει η άμεση εξέλιξη τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν σας φορτίζουν σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντί σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές σας θέλουν να τακτοποιείτε ότι δεν έχει ακόμη να μπει σε παραγωγικό πλαίσιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.