ΖΩΔΙΑ

12/6: Αναμείνετε μέχρι αύριο για αποφάσεις ή συμπεράσματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Ιουνίου 2022

12/6: Αναμείνετε μέχρι αύριο για αποφάσεις ή συμπεράσματα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού απέναντι από την Αφροδίτη και τον Ερμή ενδέχεται να φέρει βαθύτερες σκέψεις στο προσκήνιο, ζητώντας να έρθουμε σε επαφή με βαθιές επιθυμίες οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμη. Ο Ερμής σε κενό πορείας δεν είναι η καλύτερη θέση για τελικές αποφάσεις. Κάποια σύγχυση ή θολότητα ενδέχεται να δυσκολέψει αυτή τη διαδικασία οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε μέχρι αύριο για αποφάσεις και συμπεράσματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σχέσεις, συνεργασίες και οποιοσδήποτε τομέας συμπεριλαμβάνει και άλλους ανθρώπους κινητοποιείται αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, από χτες ένα ζήτημα που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία έχει έρθει στο προσκήνιο ζητώντας να το εξετάσετε εκ νέου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με ένα εγχείρημα το οποίο σας δίνει χαρά ωστόσο καλό θα είναι να κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, τα πλανητικά δρώμενα βρίσκονται σε κομβικά σημεία του Ηλιακού σας ωροσκοπίου χτες και σήμερα γι' αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, επικοινωνιακά θέματα είναι στο προσκήνιο σήμερα και μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που θα κάνετε μπορείτε να βρείτε λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ασχολείστε κυρίως με ζητήματα που μπορούν να ανεβάσουν την αυτοεκτίμησή σας και να σας κάνουν να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη από χτες στο ζώδιό σας, σας φέρνει πιο κοντά σε ότι επιθυμείτε και αυτό που πρεσβεύετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις κάνετε αυτή τη στιγμή και ενδέχεται η απογοήτευση να λάβει μέρος μπαίνοντας σε αυτή τη διαδικασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επιθυμία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να παράγουν ένα έργο αυτή τη στιγμή είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες καταστάσεις από χτες σας βάζουν στην διαδικασία να σκεφτείτε αποτελεσματικούς τρόπους δράσης προς έναν στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που θέλετε μέσα από την καρδιά σας να συμβεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.