ΖΩΔΙΑ

15/06: Πλαισιώστε τις σκέψεις σας και προσέξτε τις κινήσεις σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Ιουνίου 2022

15/06: Πλαισιώστε τις σκέψεις σας και προσέξτε τις κινήσεις σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Λίγο μετά την χθεσινή Πανσέληνο, η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω, μας βοηθά να αφομοιώσουμε τα μηνύματα της και να μπορέσουμε να πλαισιώσουμε τις σκέψεις και τις δράσεις οι οποίες θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με το πάντρεμα του Άρη με τον Χείρωνα αυτές τις ημέρες καλό θα είναι να μετριάσουμε τον παρορμητισμό μας και να προσέχουμε γενικότερα λίγο περισσότερο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, το πάντρεμα του Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας σήμερα συνδυαστικά με την Σελήνη στον Αιγόκερω δηλώνουν πως μία κατάσταση που κινητοποιείται αυτή τη στιγμή θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μία αίσθηση ανικανότητας ή δυσαρέσκειας μπορεί να λάβει εύκολα χώρα σήμερα γιαυτό θα χρειαστεί να βάλετε τα μεγάλα μέσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανικανοποίηση είναι πολύ εύκολο να λάβει χώρα σήμερα ιδιαίτερα σε κοινωνικό επίπεδο γιαυτό δράστε όσο μπορείτε αυτόνομα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα έχουν έντονη δυναμική και θα πρέπει να προχωρήσετε με σύνεση σε οτιδήποτε κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία ή κάτι που αφορά την υγεία σας έρχεται στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να προχωρήσετε πράγματα και καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν άμεσα είναι έντονη σήμερα ωστόσο χρειάζεται ευέλικτους χειρισμούς για να το πετύχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός ακόμη και αν το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι ευνοϊκές σήμερα και γενικότερα αυτές τις ημέρες και η τάση να γίνουν λάθη είναι έντονη.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα και να νιώσετε χαρά θα είναι έντονη σήμερα αλλά θα υπάρξουν δυσκολίες στο να το πετύχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σας ωθεί να κάνετε πράγματα και να θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες σας ωστόσο τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία και οι σχέσεις αυτές τις ημέρες με το άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να σας βάλουν σε διλλήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η μεθοδικότητά είναι απαραίτητο εργαλείο αυτή τη στιγμή για να προχωρήσετε στο δρόμο της επιλογής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.