ΖΩΔΙΑ

22/6: Φροντίστε και φροντιστείτε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Ιουνίου 2022

22/6: Φροντίστε και φροντιστείτε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού περνά από Χείρωνα/Άρη και η Αφροδίτη βρίσκεται σε κενό πορείας, λίγο πριν προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτός ο συνδυασμός, σήμερα, ενδέχεται να μας φέρει μπροστά σε ένα δίλλημα που θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη ισορροπία. Αν θα δώσουμε την ενέργειά μας για να φροντίσουμε τους άλλους ή αν θα ακολουθήσουμε την οδό που θα μας βοηθήσει να φροντίσουμε τις δικές μας πληγές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάζετε περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν εσάς προσωπικά προσπαθώντας να βρείτε λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο σας έχοντας δώσει την ενέργειά της για να μπορέσετε να φέρετε περισσότερη ομορφιά στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα προσφέροντας τη βοήθειά σας στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος από χτες στο ζώδιό σας φωτίζει περιοχές και τομείς της ζωής σας που μέσω από τις ικανότητές και τα ταλέντα σας θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να νιώσετε όμορφα στο περιβάλλον που θα βρεθείτε σήμερα είναι έντονη και ενδέχεται να ωθεί τα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες συναισθηματικές φορτίσεις σήμερα μπορεί να σας αποθαρρύνουν ή να νιώσετε πως μένουν πίσω οι προσωπικές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, Η Σελήνη με τον Άρη και τον Χείρωνα απέναντί σας σήμερα δεν θα έλεγα πως είναι η καλύτερη ημέρα για εσάς, γιαυτό προχωρήστε με σύνεση το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δράστε όσο περισσότερο αυτόνομα γίνεται χωρίς να έχετε ανάγκη την βοήθεια άλλων ανθρώπων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη προσθέτει χάρη σήμερα στις σκέψεις και τις κινήσεις σας ωστόσο η συμμετοχή του Άρη και του Χείρωνα ενδέχεται να μην φέρει τα αποτελέσματα που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα και κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με τα προσωπικά και το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, επικοινωνιακά ζητήματα ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα τα οποία δεν φαίνεται να σας είναι και τόσο ευχάριστα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ασχοληθείτε με οτιδήποτε θέλετε εκτός οικονομικά και ζητήματα αξιών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.