ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια αποφεύγουν το γάμο


26 Ιουνίου 2022

Αυτά τα 3 ζώδια αποφεύγουν το γάμο
Ο γάμος δεν είναι για όλους

Yπάρχουν εκείνοι που φοβούνται την δέσμευση και δύσκολα θα έπαιρναν την απόφαση να κάνουν ένα τέτοιο βήμα και εκείνοι που δεν βλέπουν την ώρα να προχωρήσουν σε μία κοινή ζωή και να κάνουν οικογένεια με το ταίρι τους.

Σε ό,τι αφορά τα ζώδια, αυτά τα 3 του ζωδιακού είναι πιο πιθανό να μην θέλουν να παντρευτούν:

Yδροχόος

Φυσικά, αγαπούν την ιδέα της αγάπης αλλά όχι του γάμου. Ο Υδροχόος είναι ο πλέον ακατάλληλος να δεσμευτεί και να παραμείνει σε μια μακροχρόνια σχέση. Σε γενικές γραμμές, θέλει το χρόνο του πριν μπει σε μια σχέση. Αναζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα αλλά δεν θέλει να χάσει την ανεξαρτησία του. Βέβαια, όταν αποφασίσει να είναι μαζί σας, η σταθερή του φύση θα τον κάνει να παραμείνει για πάντα.

Κριός

Θέλουν να δημιουργήσουν ένα σπίτι με τον σύντροφό τους αλλά δύσκολα θα πουν το για πάντα. Ο Κριός θα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να φροντίσει τον σύντροφο του αλλά γνωρίζει καλά ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης αφού δεν μπορεί να αντισταθεί στις προκλήσεις. Μπορεί να αισθάνεται συναισθηματικά ασφαλής αλλά αυτό δεν θα τον κάνει να μείνει σε μία σχέση.

Τοξότης

Σπάνια είναι single, λόγω της βαθιάς ανάγκης να συνδεθούν με κάποιον σε ψυχικό επίπεδο Οι Τοξότες είναι συνήθως πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Τείνουν να λειτουργούν καλύτερα όταν βρίσκονται σε μια σχέση επειδή τους αρέσει να συνδέονται με το αγαπημένο τους πρόσωπο σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Όμως τους αρκεί αυτό το πρώτο στάδιο της σχέσης και όχι ο γάμος καθώς αισθάνονται ότι αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS