ΖΩΔΙΑ

Το National Geographic σου αποκαλύπτει ποιος καρχαρίας είσαι, βάσει του ζωδίου σου


Κλέλια Φατούρου

11 Ιουλίου 2022

Το National Geographic σου αποκαλύπτει ποιος καρχαρίας είσαι, βάσει του ζωδίου σου
Unsplash/Gerald Schombs
Το έγκυρο περιοδικό έδειξε την αδυναμία του στον αστρολογικό χάρτη με μια σειρά απολαυστικών posts. Εσύ ποιος καρχαρίας είσαι;

Το National Geographic δεν κατάφερε να αντισταθεί στην τάση των ζωδίων, και πολύ καλά έκανε. Κυρίως, γιατί σήμερα Δευτέρα, αποφάσισε να μας κάνει ένα δώρο και να μας αποκαλύψει ποιος καρχαρίας είμαστε, με βάση το ζώδιό μας.

Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν αν είσαι τίγρης καρχαρίας ή ταύρος καρχαρίας, το National Geographic σε ενημερώνει για το πώς θα ήσουν αν ζούσες σε ωκεανό, με βάση τα στοιχεία προσωπικότητας του ζωδίου σου. Ας τα ανακαλύψουμε.

Ζώδια του Αέρα

Οι Δίδυμοι είναι ο Bull Shark, επειδή είναι εκφραστικοί, ευπροσάρμοστοι και ξέρουν πώς θα πάρουν αυτό που θέλουν. Ο Ζυγός είναι ο Nurse Shark γιατί είναι ευαίσθητος, αναλύει πολύ τα πράγματα και τα πηγαίνει καλά με όλους. Τέλος, ο Υδροχόος είναι ο Φαλαινοκαρχαρίας, γιατί είναι ανεξάρτητος, έχει μεγάλες σκέψεις, όνειρα και ιδέες.

Ζώδια της Γης

Ο Ταύρος είναι ο Angel Shark, διότι η αρετή του είναι η υπομονή του και έχει μοναδικές δεξιότητες, που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ο Παρθένος είναι ο Σφυροκέφαλος Καρχαρίας γιατί βλέπει τα πάντα, τα πηγαίνει καλά με όλους αλλά αν τον προκαλέσεις, θα σου ρίξει με το σφυρί του. Όσο για τον Αιγόκερω, είναι ο Υφαλοκαρχαρίας γιατί αγαπά το κυνήγι και συνήθως βρίσκεται μέσα σε εντάσεις.

Ζώδια της Φωτιάς

Ο Τοξότης είναι ο Shortfin Mako καρχαρίας γιατί λατρεύει την ταχύτητα, τις συγκινήσεις και δεν λέει όχι σε ταξίδι και περιπέτεια. Ο Lemon Shark είναι ο φίλος μας ο Κριός που ανακαλύπτει πάντα καινούρια πράγματα, ειδικά τα hot σημεία στις παραλίες. Και φυσικά, ο Λέων είναι ο μεγάλος λευκός καρχαρίας που είναι τολμηρός, έχει τον έλεγχο και προσφέρει εξαιρετικό θέαμα.

Ζώδια του Νερού

Ο Καρκίνος είναι ο Τίγρης Καρχαρίας που δεν αλλάζει τις ρίγες του και αναζητά την ασφάλεια στα οικεία μέρη. Ο Σκορπιός είναι ο καρχαρίας της Καραιβικής που ξέρει τι θέλει, και το διεκδικεί. Στο τέλος βρίσκεται ο Ιχθύς και ο καρχαρίας με τις λευκές άκρες, που προτιμά να μένει με την αγέλη του, να επιλέγει τις μάχες του και να δίνει χώρο στον εαυτό του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.