ΖΩΔΙΑ

13/7: Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/ Αιγόκερω- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

12 Ιουλίου 2022

13/7: Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/ Αιγόκερω- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται απόψε το βράδυ στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω. Μας μαθαίνει μέσα από εξωτερικά γεγονότα και εσωτερικές διεργασίες που κάνουμε πώς μπορούμε να αναπτύξουμε τις τέχνες της αυτό-θρέψης και της αυτό-τροφής. Μαθαίνουμε πως μόνο φροντίζοντας τα συναισθήματα και τις ανάγκες του παιδικού μας κομματιού, γινόμαστε ικανοί να ανταποκρινόμαστε αληθινά στις ανάγκες των άλλων ανθρώπων και μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δεσμευτούμε σε επαγγελματικούς στόχους που λαμβάνουν υπόψη τα προσωπικά μας συναισθήματα και τις ανάγκες. Αντί να καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας μπορούμε να μάθουμε να είμαστε σε επαφή με αυτά, αναπτύσσοντας ένα σύστημα εσωτερικού ελέγχου, που καθοδηγεί αντί να καταπιέζει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σε επαγγελματικά κυρίως ζητήματα και γενικότερα τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο εστιάζει την ενέργειά της η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δώστε χώρο σε ζητήματα που αφορούν και βοηθούν την επέκτασή σας κυρίως μέσα από γνωριμίες και επαφές με τους άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω σας ενδυναμώνει και σας ωθεί να ασχοληθείτε κυρίως σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα όπως η ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα με τον Αιγόκερω απέναντι οπότε σας επηρεάζει ιδιαίτερα κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω ενεργοποιεί κυρίως σκέψεις που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ομορφαίνουν τη ζωή σας και το περιβάλλον που ζείτε είναι πολύ έντονη στην συγκεκριμένη Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω σας επηρεάζει ιδιαίτερα γιαυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις κινήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ενδιαφέρουσες προτάσεις και ιδέες φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω τις οποίες θα πρέπει να τις εξετάσετε με ηρεμία και ησυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω σας βοηθά να βάλετε σε μια παραγωγική σειρά τα πράγματα και τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή στη ζωή σας βάσει των αξιών σας, κυρίως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος σας αφορά άμεσα μιας και γίνεται στον άξονά σας με τον Καρκίνο απέναντι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με την σημερινή Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω ενδέχεται να νιώσετε ένα είδος πίεσης να πείτε ή να κάνετε συγκεκριμένα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω σας βάζει στην διαδικασία να πειραματιστείτε είτε σε καινούργια πράγματα είτε σε γνώριμες καταστάσεις αλλά με νέους τρόπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.