ΖΩΔΙΑ

Tα 3 ζώδια που θα έχουν ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο


JTeam

16 Ιουλίου 2022

Tα 3 ζώδια που θα έχουν ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο
Tα 3 ζώδια που θα έχουν ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο

Στις 16/07/2022 ο Ήλιος θα βρίσκεται μαζί με τον Ερμή σε Σύνοδο στην 23η μοίρα του Καρκίνου. Η επιρροή αυτής της συνόδου θα έχει διάρκεια περίπου 3 ημέρες και θα ευνοήσει πρωτίστως τα υδάτινα ζώδια του 3ου δεκαημέρου (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 21η μέχρι την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Επιπλέον η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει νωρίς το πρωί με την Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και όμορφο κλίμα στις σχέσεις μας. Θα υπάρχει κατανόηση, ειλικρίνεια και βαθύτερη επικοινωνία, ό,τι δηλαδή χρειαζόμαστε από το ταίρι μας.

Αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο γενικά, όμως για αυτά τα τρία ζώδια προβλέπεται να είναι και πολύ ερωτικό. Ποιοι θα είναι όμως οι πιο τυχεροί στον έρωτα;

Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή είναι πλέον απαλλαγμένη από ψέματα και φόβο. Αυτό που εμπόδισε εσάς και τον σύντροφό σας να γίνετε «ένα» μεταξύ μέχρι τώρα μοιάζει σαν να έχει οριστικά και πλήρως διαλυθεί, και αυτό ήταν, φυσικά, η κακή επικοινωνία.

Παρθένος

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή σας δίνει αυτοπεποίθηση και την ίδια στιγμή συνειδητοποιείτε ότι όλα είναι εντάξει όπως είναι. Αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή καθώς έχετε περάσει ένα μεγάλο διάστημα κατα το οποίο ήσασταν προβληματισμένοι γύρω από τις προσωπικές σχέσεις.

Ζυγοί

Μετά από καιρό αισθάνεστεκαι πάλι καλά μέσα στην σχέση σας. Το προηγούμενο διάστημα καταπιέσατε τα συναισθήματα σας και είναι πιθανό ακόμα και να είπατε ψέματα στον σύντροφό σας για να προστατευτείτε. Μην φοβάστε να είστε ειλικρινείς μαζί του. Αφεθείτε και απολαύστε το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.