ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι καλύτεροι σύντροφοι


JTeam

24 Ιουλίου 2022

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι καλύτεροι σύντροφοι
Ποια ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι;

Τα παρακάτω ζώδια είναι στη λίστα με τους καλύτερους συντρόφους. Μήπως είστε ένα από αυτά;

Tαύρος

Ο Ταύρος είναι αφοσιωμένος και έχει μάτια μόνο για το ταίρι του. Σίγουρα μπορεί να είναι αρκετά πεισματάρης , μόνο που το γήινο ζώδιο του Ταύρου γνωρίζει πότε πρέπει να κάνει πίσω και έχει ως προτεραιότητα τη σχέση του. Η προσοχή και η έννοια του για τη σχέση θα εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Με έναν Ταύρο στο πλευρό σας, πρέπει να νιώσετε ασφάλεια.

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά να φροντίζει τον συντροφό του και θέλει συνέχεια να βεβαιώνεται ότι νιώθεις καλά. Αν διαπιστώσει ότι δεν είσαι καλά, θα κάνει τα πάντα για να του φτιάξει τη διάθεση. Είναι πάντα ευγενής και υπομονετικός. Μπορεί να σας ενθουσιάσει μάλιστα κάνοντας σας δώρα ή να σχεδιάσει ένα ταξίδι μαζί σας.

Σκορπιός

Όταν ο Σκορπιός είναι ερωτευμένος δεν βλέπει τίποτα άλλο γύρω του. Αφοσιώνεται και είναι πιστός σύντροφος. Θα προσπαθήσει σκληρά για να χτίσει την εμπιστοσύνη και εφόσον βεβαιωθεί ότι είσαι ένα πρόσωπο σωστό θα δώσει τα πάντα για να νιώσεις και εσύ το ίδιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS