ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές


JTeam

26 Ιουλίου 2022

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές
Photo credits: Unsplash
Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 5 μοίρες και 39 λεπτά του Λέοντα και οι αλλαγές που θα φέρει θα είναι ξαφνικές, και αρχικά θα μας αναστατώσουν, μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πόσο απαραίτητες είναι. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από τις 3 έως τις 7 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θέτουμε νέους στόχους και τους κυνηγάμε. Έχουμε έμπνευση μας, και επικεντρωνομάστε σε όλα όσα μας κάνουν χαρούμενους. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, ο οποίος όμως γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και φέρνει νέα ξεκινήματα και αλλαγές.

Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αισθανθείτε πίεση και θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μια μετακόμιση είναι πιθανή.Μπορεί όμως να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα φέρνει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, ενώ σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση, την εμφάνιση. Θα ανανεωθείτε. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά, καθώς θα αισθάνεστε πιο δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιο σας και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά και στο σπίτι. Μπορεί να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις και να αλλάξετε δουλειά ή και επαγγελματική κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέες γνωριμίες και έρωτες, εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.