ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που λένε εύκολα ψέματα στους φίλους τους


JTeam

21 Αυγούστου 2022

Τα 3 ζώδια που λένε εύκολα ψέματα στους φίλους τους
Δείτε ποια ζώδια λένε με μεγαλύτερη ευκολία ψέματα στους φίλους τους

Αν σε κάτι όλοι θα συμφωνήσουμε είναι ότι δεν μας αρέσουν τα ψέματα και ειδικά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Υπάρχουν όμως δύο διαφορετικά είδη ανθρώπων που λένε ψέματα. Το ένα είναι αυτοί που λένε ψέματα για το δικό τους συμφέρον και το άλλο είναι αυτοί που λένε ψέματα στους φίλους τους γιατί ξέρουν πως θα τους κάνουν να νιώσουν καλύτερα.

Κριός

Στον Κριό αρέσει να είναι ο πρώτος όλων και για να έχει πάντα αυτή την ανωτερότητα από τους γύρω του μπαίνει πολύ εύκολα στη διαδικασία να πει ψέματα. Θα πει ψέματα γιατί πιστεύει πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος να χειριστεί μία κατάσταση. Θέλει τόσο να αρέσει στους άλλους που θα πει οτιδήποτε χρειάζεται για να πάρει κάποιον στο πλευρό του.

Δίδυμος

O Δίδυμος είναι ο πρώτος στη λίστα αφού θα πει ψέματα στους φίλους, στην οικογένεια, στον εαυτό του – χωρίς δεν κάνει διακρίσεις. Έχει διπλή προσωπικότητα και αν πιστεύει ότι το να πει την αλήθεια σε έναν φίλο του θα τον διαλύσει ψυχολογικά ή αν πιστεύει πως το να πει ψέματα θα κάνει κάποιον να τον συμπαθεί περισσότερο, θα αποφύγει την αλήθεια.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς νιώθουν πως αν πει ψέματα σε αυτούς για τους οποίους νοιάζεται θα τους κάνει να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Το μοναδικό πράγμα που είναι περίεργο με αυτή την κίνηση καλοσύνης του, είναι πως ποτέ δεν ξέρεις πότε λέει αλήθεια, αν λέει ψέματα όλη την ώρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.