ΖΩΔΙΑ

22/08: Aσχοληθείτε μόνο με τα απαραίτητα σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

21 Αυγούστου 2022

22/08: Aσχοληθείτε μόνο με τα απαραίτητα σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η αντίθεση του Έρμη με τον Ποσειδώνα είναι ακόμη ενεργή και ο Ήλιος βρίσκεται στη τελευταία μοίρα του Λέοντα. Ένας ενεργειακός συνδυασμός ο οποίος δεν αφήνει περιθώρια λάθους ή αλλαγή στάσης. Αναμονή για σημαντικές δράσεις μέχρι αύριο. Σήμερα ασχοληθείτε με τα απαραίτητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μια κατάσταση η οποία υπάρχει στη καθημερινή σας ρουτίνα ενδέχεται να σας έχει βάλει σε σκέψεις τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ένα οικονομικό θέμα ή κάτι που σχετίζεται γενικότερα με τις αξίες σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να σας απασχολήσει σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, προσωπικά σας ζητήματα φαίνεται να παίρνουν χρόνο και ενέργεια αυτές τις ημέρες ωστόσο δεν είναι καλή στιγμή για να βγάλετε συμπεράσματα πόσο μάλλον τελικές αποφάσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις αυτές τις ημέρες έρχονται στην επιφάνεια στην προσπάθειά σας να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή το πρόγραμμά σας και να γνωρίζετε πως ψυχικές σας φορτίσεις ενδέχεται να ωθούν τα βήματά σας. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει το ρίσκο να γίνουν λάθη και να μην είστε τόσο αντικειμενική/ός στις σκέψεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις έχουν έρθει στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οι σκέψεις είναι πολλές τις τελευταίες ημέρες ωστόσο και οι εμπνεύσεις σας το ίδιο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες σας βάζουν σε σκέψεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δυσκολία να περάσετε τα μηνύματά σας μπορεί να νιώθετε τις τελευταίες ημέρες και αυτό μπορεί να σας έχει απογοητεύσει. Αποφύγετε οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικές κινήσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τις τελευταίες ημέρες σας δίνεται η δυνατότητα να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα από ότι συνήθως. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η διάθεσή σας μπορεί να είναι καλή αλλά νιώθετε πως οι προσπάθειες που κάνετε προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση δεν αποδίδουν όσο θα θέλατε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, είναι αλήθεια πως οι καταστάσεις που έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες σε τομείς που σχετίζεστε με άλλους ανθρώπους σας έχουν κουράσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.