ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν μια σκοτεινή πλευρά που πρέπει να προσέχεις


JTeam

24 Αυγούστου 2022

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν μια σκοτεινή πλευρά που πρέπει να προσέχεις
unsplash
Η σκοτεινή πλευρά των ζωδίων αυτών δεν είναι και ότι καλύτερο

Όλα θα ήταν πολύ πιο εύκολα, άνετα (ίσως και λίγο βαρετά), αν όλοι ήταν πάντοτε τέλειοι και είχαν μόνο καλά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα τους. Καλώς ή κακώς υπάρχει και η πιο σκοτεινή πλευρά στους ανθρώπους και η αστρολογία είναι εδώ για να διευκρινήσει τι πρέπει να προσέχουμε σε κάθε ζώδιο.

Τα χαρακτηριστικά ζωδίων είτε θετικά είτε αρνητικά, συνήθως δεν πέφτουν έξω και σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια είναι εκείνα τα ζώδια, τα οποία έχουν πιο έντονα τα παρακάτω αρνητικά στοιχεία. Το θέμα είναι ποιο θα αφήσουν να τους κυριεύσει, αλλά και πως θα διαχειριστούν σωστά τις καταστάσεις που προκύπτουν, κρατώντας και μια ισορροπία.

Jenny.Gr
unsplash

Ταύρος

Ξεκινάμε με ζώδιο της φωτιάς και αυτό είναι του Ταύρου, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ένα έντονο ζώδιο με τα καλά και τα αρνητικά του στο κόκκινο. Υλιστής, νάρκισσος, πεισματάρης και κτητικός είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να χτυπήσουν κόκκινο στην προσωπικότητα του Ταύρου αν δεν προσέξει. Πολλές φορές μάλιστα, διακατέχονται από έντονα ξεσπάσματα θυμού, ενώ πραγματικά το πείσμα τους μπορεί να μην έχει πισωγύρισμα.

Ζυγός

Συνεχίζουμε με τους Ζυγούς, οι οποίοι είναι ο ορισμός της αναποφασιστικότητας, της αμφισβήτησης και της αντιπαράθεσης. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε έναν διάλογο με έναν Ζυγό, δύσκολα θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη, αφού σπάνια μπορούν να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα. Το πιθανότερο είναι να φέρνουν συνέχεια αντίλογο στα λεγόμενα σου, να σε αμφισβητούν και πολλές φορές η αντιπαράθεση να φτάνει στα άκρα.

Σκορπιός

Η σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού θέλει επίσης προσοχή. Αν τυχόν τον προδώσεις, είτε τον πληγώσεις τότε η εκδίκηση βρίσκεται προ των πυλών. Η εκδικητική του φύση δεν τον βοηθά να διαχειριστεί την απόρριψη ή τη προδοσία με έναν ορθολογικό τροπο και να προχωρήσει παρακάτω. Είναι πολύ δύσκολο για το συγκεκριμένο ζώδιο, να χειριστούν τέτοιες καταστάσεις με ήρεμο και υγιές mindset.

Ιχθύες

Για το τέλος αφήσαμε τους Ιχθύες. Αυτό το αθώο ζώδιο πολλές φορές δεν είναι και τόσο αθώο όσο πιστεύεις, αφού εύκολα μπορούν να πούνε ψέμματα χωρίς καμία τύψη. Η σκοτεινή τους πλευρά περιλαμβάνει εγωισμό και χειριστικότητα, ενώ μέσα από τα ψέμματα τους μπορούν εύκολα να χειραγωγήσουν τον άλλο για δικό τους όφελος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.