ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν θα έχουν και το καλύτερο φθινόπωρο


JTeam

25 Αυγούστου 2022

Τα 3 ζώδια που δεν θα έχουν και το καλύτερο φθινόπωρο
unsplash
Γεμίστε μπαταρίες καθώς όπως δείχνει θα χρειαστείτε δυνάμεις για την νέα σεζόν

Εκλείψεις, πλανήτες, αλλαγές, μετακινήσεις... είναι πολλά τα όσα συμβαίνουν και σύμφωνα με τα άστρα κάποιοι καλό θα ήταν να μην αναμένουν και την καλύτερη περίοδο της ζωής τους γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτούν. Οι εκλείψεις, οι ανάδρομοι αλλά και οι αλλαγές θέσεων στους πλανήτες επηρεάζουν σημαντικά την νέα σεζόν, η οποία βρίσκεται μια ανάσα μακριά.

Γι' αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σε προετοιμάσουμε και να δούμε μαζί ποια είναι τα ζώδια αυτά, τα οποία θα πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω για τους επόμενους μήνες μιας και αναμένεται δύσκολη περίοδος.

Jenny.Gr
unsplash

Παρθένος

Όσοι είναι γεννημένοι την περίοδο 24 Αυγούστου έως και 22 Σεπτεμβρίου, δηλαδή ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι ο ορισμός της οργάνωσης και της τάξης. Όλα αυτά όμως έρχονται να αλλάξουν και το φθινόπωρο δεν ενδείκνυται ως ταραχώδης περίοδος, αφού θα υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια τα οποία θα φέρουν τα πάνω κάτω. Αυτό μάλιστα θα ισχύσει όπως φαίνεται και στον ερωτικό αλλά και στον οικονομικό τομέα, ενώ δεν θα λείψουν και τα ζητήματα επικοινωνίας. Ο πλανήτης Άρης περνάει στον Τοξότη και αυτή δεν είναι μια θετική αλλαγή. Αναμένεται να σας αποδιοργανώσει, πράγμα σπάνιο για έναν Παρθένο. Κάντε υπομονή!

Κριός

Λίγο καλύτερα για εσάς τα πράγματα, αλλά και πάλι δεν μπορείς να πεις ότι έρχεται για εσάς μια από τις καλύτερες περιόδους. Αστάθεια, ένταση και αλλαγές αναμένονται και για εσάς, οι οποίες όμως δεν θα σας αρέσουν. Και αυτό γιατί η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω αρχές Νοέμβρη. Στα γενέθλια των Ζυγών (23/9-22/10) θα νιώσετε μια ισορροπία, η οποία όμως θα διαταραχθεί όταν περάσουμε στην εποχή του Σκορπιού, όπου η κατάσταση γίνεται δύσκολο.

Ιχθύες

Τέλος περνάμε στους Ιχθύες, οι οποίοι επίσης καλό θα ήταν να προετοιμαστούν για μια δύσκολη σεζόν. Αγαπητοί Ιχθύες, σύμφωνα πάντα με τις αστρολογικές προβλέψεις σας περιμένει μια μεγάλη αλλαγή. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, το οποίο τετραγωνίζει το ζώδιό σας και αυτό σημαίνει πως έρχονται και για εσάς τα πάνω κάτω. Αυτή η μετακίνηση της Αφροδίτης υποδηλώνει διχόνοια, άγχος και την αίσθηση ότι τα πράγματα είναι συνεχώς «εκτός λειτουργίας». Μην πτοηθείτε από τις απογοητεύσεις στον τομέα της αγάπης και του χρήματος, ενώ δώστε ιδιαίτερη προσοχή και βάση στην περίοδο μεταξύ 7 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.