ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν την προηγούμενη σχέση τους


JTeam

26 Αυγούστου 2022

Τα 4 ζώδια που δεν μπορούν να ξεπεράσουν την προηγούμενη σχέση τους
Σύμφωνα με τα άστρα, τα παρακάτω ζώδια δεν μπορούν να αφήσουν την σχέση τους στο παρελθόν και να προχωρήσουν

Ένας χωρισμός πόσο μάλλον όταν δεν είναι κοινή απόφαση πληγώνει. Και μάλιστα πολύ. Όταν έχεις νιώσει αισθήματα, έχεις λάβει αγάπη, αναμνήσεις, στιγμές... το μόνο που δεν θα ήθελες, είναι να τα χάσεις όλα αυτά, μαζί και τον άνθρωπο σου. Όμως και οι χωρισμοί, μέσα στην ζωή είναι. Ακόμη και αν αυτήν την στιγμή νιώθεις πως δεν μπορείς να φανταστείς την επόμενη ημέρα μακριά του/ της... κάποια στιγμή θα βρεις την δύναμη να προχωρήσεις.

Υπάρχουν όμως και εκείνα τα ζώδια, που έχουν έντονο δέσιμο με το παρελθόν τους και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Το να κάνουν το επόμενο βήμα και να προχωρήσουν, τους είναι αδύνατον. Δεν μπορούν να αφήσουν πίσω τους μιας σχέση, ούτε να διαχειριστούν τον χωρισμό τους με τον κατάλληλο τροπο και να προχωρήσουν στην ζωή τους. Και όλα αυτά... διότι όπως φαίνεται έχουν εκείνα τα χαρακτηριστικά, όπου σύμφωνα με την αστρολογία δεν τους είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να αφήσουν την σχέση τους στο παρελθόν.

Jenny.Gr
unsplash

Ιχθύες

Ένα από αυτά τα ζώδια είναι και το ζώδιο του Ιχθύ. Οι οποίοι ποτέ στην ουσία δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις προηγούμενες σχέσεις τους. Έχουν εμμονή με το παρελθόν τους και ειδικά αν πέρασαν όμορφες στιγμές και αναμνήσεις, τότε σίγουρα θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την προηγούμενη κατάσταση. Θέτουν στις σχέσεις τους πολύ υψηλές φιλοδοξίες, τις οποίες είναι πραγματικά δύσκολο να τις αφήσουν στο παρελθόν.

Καρκίνοι

Χαρακτηρίζεται άλλωστε και το πιο συναισθηματικό ζώδιο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Όταν δεθεί και ερωτευτεί πραγματικά, τότε είναι απίστευτα δύσκολο για έναν καρκίνο να χωρίσει. Κυριεύεται από τα συναισθήματα του, τα οποία σίγουρα θα τον δυσκολέψουν πολύ αν θέλει να είναι με κάποιον και εκείνος του κόψει τα φτερά. Το πιθανότερο είναι να αγαπούν και έχουν αισθήματα, ακόμη και αν ο πρώην, τους φερθεί με τον χειρότερο τροπο...

Λέων

Οι λέοντες μπορεί να φαίνονται δυνατοί και γεμάτοι με αυτοπεποίθηση και όντως έτσι να είναι, αλλά όταν πρόκειται για χωρισμό τα πράγματα αλλάζουν. Πονάνε πολύ μέσα τους, πληγώνονται όσο και να μην το δείχνουν, ενώ σε περιόδους χωρισμού είναι που θα στραφούν σε φίλους και κοντινά άτομα για να πάρουν δύναμη. Τα λιοντάρια συνήθως, είναι τόσο αφοσιωμένα στις σχέσεις τους, που το τέλος μιας από αυτές είναι για εκείνους ο χειρότερος εφιάλτης.

Σκόρπιοι

Το ζώδιο του σκορπιού έχει ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τις σχέσεις του. Γι' αυτό και αν νιώσει ότι βρήκε τον άνθρωπο του, τότε το πιθανότερο είναι να κάνει πλάνα πως αυτή η σχέση θα κρατήσει μια ζωή. Επομένως ο χωρισμός, μπορεί κυριολεκτικά να τον ρίξει ψυχολογικά όσο τίποτα, ενώ χρειάζεται παρά πολύς καιρός για να σταματήσει να μιλάει για την σχέση που μόλις τελείωσε. Το πιθανότερο είναι να τον ακούς συνέχεια για εκείνη την σχέση που είχε κάποτε... αλλά τώρα όχι και είναι δυστυχισμένος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.