ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια στα οποία ο Σεπτέμβρης θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός και θα φέρει χαμόγελα


JTeam

29 Αυγούστου 2022

Τα 4 ζώδια στα οποία ο Σεπτέμβρης θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός και θα φέρει χαμόγελα
Πως θα κινηθούν οι πλανήτες και τι σημαίνει αυτό για τα παρακάτω ζώδια

Λίγο πολύ όλοι έχουμε ανάγκη από χαμόγελα και ξέγνοιαστες στιγμές, πόσο μάλλον τώρα που επιστρέψαμε στην καθημερινότητα και αφήσαμε πίσω το καλοκαίρι και τις διακοπές. Για κάποιους οι επόμενοι μήνες, φαίνονται αρκετά ζόρικοι, με τον Σεπτέμβρη να μην τους δείχνει και το καλύτερο του πρόσωπο. Ενώ για άλλους, φαίνεται πως ο επόμενος μήνας, είναι η κατάλληλη περίοδος για να δικαιωθούν και οι κόποι τους να "πιάσουν" τόπο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα θετικά και τα ευχάριστα, όποτε πάμε να δούμε ποια είναι εκείνα τα 4 ζώδια, τα οποία θα απολαύσουν την εύνοια του Σεπτέμβρη και της νέας σεζόν.

Ζυγός

Όχι μία αλλά δύο φορές ο Ερμής στο ζώδιό σου θα κάνει αντίθεση με τον Δία στον Κριό μέσα στον Σεπτέμβριο, τη δεύτερη μάλιστα ως ανάδρομος. Και τι σημαίνει αυτό; Αρχικά ότι θα έχεις και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου με τον Δία πάλι να σε ευνοεί και τον Άρη στους Διδύμους να τριγωνίζει τον Δία σου, δίνοντας σου ώθηση και τρόπο να ξεφορτωθείς ενδοιασμούς και αμφιβολίες...

Η τύχη για τους Ζυγούς είναι με το μέρος σας αυτόν τον μήνα, ειδικά αν ανήκεις στο α' ή β' δεκαήμερο. Γνωριμίες πολλές αναμένονται, σχέση επίσης, συνεργασίες καινούργιες και καλές ή ακόμη και να αναπτυχθεί μια υπάρχουσα και να σου φέρει κέρδη. Τέλος δεν αποκλείεται και να κλείσει μια υπόθεση που κρατάει καιρό με ευνοϊκές για σένα συνθήκες.

Λέων

Για τα Λιοντάρια μέχρι και τις 5 Σεπτέμβρη, η Αφροδίτη θα βρίσκεται πάνω σας. Να σημειωθεί αρχικά πως εσείς που ανήκετε στο γ' δεκαήμερο, δεν θα έχετε τόσο σημαντικά οφέλη. Ωστόσο μόλις η Αφροδίτη θα περάσει στον 2ο οίκο σου, θα φροντίσει να σε αποζημιώσει, φέρνοντάς σου τρόπους να αυξήσεις τα χρήματά σου και έναν έρωτα που μπορείς να βασιστείς, να χτίσεις γερές βάσεις και να δημιουργήσεις μαζί του κάτι μακροπρόθεσμο.

Από την άλλη, οι ευνοϊκές όψεις του Δία, στον φιλικό σου Κριό, με τον Ερμή και τον Ήλιο, φέρνουν καινούργιες προοπτικές σε εσένα που ανήκεις στο α' δεκαήμερο, επαφές, ταξίδια, προτάσεις, ιδέες, επιτυχίες σε σπουδές ή νομικά ζητήματα και επικοινωνιακή άνεση, ώστε να κάνεις μοναδικές εμφανίσεις και να τραβήξεις το ενδιαφέρον πάνω σου.

Jenny.Gr

Δίδυμοι

Μια καλή και θετική περίοδος αρχίζει και για εσάς από Σεπτέμβρη. Μόλις την 1η μέρα του Σεπτεμβρίου, ο Άρης στο ζώδιό σου θα κάνει ευνοϊκη όψη με τον Δία στον Κριό, οπότε έχεις μια έξτρα ώθηση που θα σε ακολουθεί σε κάθε σου βήμα. Πας κατευθείαν για μεγάλες επιτυχίες, τα ρίσκα θα σου βγουν και οι προοπτικές επέκτασης που τόσο περίμενες στα επαγγελματικά σου (κυρίως) θα σου εμφανιστούν.

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, μπορεί να είναι ανάδρομος στον Ζυγό, αλλά δε θα σε χαλάσει ιδιαίτερα, αφού θα σου δώσει τη δυνατότητα να βρεις λύσεις σε ερωτικά σου ζητήματα ή να κάνεις μια επαναπροσέγγιση ατόμου που τρέφεις ακόμα αισθήματα και τελικά να ξαναείστε μαζί.

Κριός

Και μετά τα ζόρια έρχονται τα χαμόγελα για εσένα Κριέ. Για εσένα του α' δεκαημέρου αναμένεται μια σεζόν όπου θα είσαι χαρούμενος και ευχαριστημένος με την τύχη και τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, πόσο μάλλον τώρα που θα έχεις και αυξημένη δημοφιλία, θα αυξήσεις το target group σου και ενδεχομένως να προκύψει και μια ωραία σχέση ή συνεργασία τώρα τον Σεπτέμβριο.

Φαίνεται πως θα είναι μια φάση στην ζωή σου, όπου θα έχεις αρκετά από αυτά που ζητούσες. Εργασιακά, πάλι, τα πράγματα θα στρώσουν κατά πολύ, στην υγεία σου επίσης, ενώ πολύ πιθανή είναι και μια επανασύνδεση που, αυτή τη φορά, θα έχει αίσιο τέλος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.