ΖΩΔΙΑ

Ο Σεπτέμβριος θα ευνοήσει ερωτικά τα τέσσερα αυτά ζώδια


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Σεπτέμβριος θα ευνοήσει ερωτικά τα τέσσερα αυτά ζώδια
unsplash
Νέα σεζόν, νέες σχέσεις; Για τα παρακάτω τέσσερα ζώδια είναι πολύ πιθανό

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και μαζί του φέρνει φθινοπωρινό αέρα και όπως φαίνεται έρωτες και σχέσεις, αφού η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, βρίσκεται σε κινητικότητα και θα επηρεάσει άμεσα τα ζώδια που θα δούμε αναλυτικά. Οι καλοκαιρινές αγάπες για κάποιους μένουν στο παρελθόν και μπροστά τους ανοίγεται ένα νέα κεφάλαιο, το οποίο όπως δείχνει είναι ιδανικό για να δημιουργηθεί μια σταθερή και μακροπρόθεσμη σχέση... για όσους φυσικά το επιθυμούν.

Ιχθύες

Το πρώτο ζώδιο που επηρεάζεται από την Αφροδίτη είναι οι Ιχθύες. Στις 5 Σεπτέμβρη, η Αφροδίτη περνά στον οίκο των σχέσεών σας. Και αυτό σημαίνει ότι η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί, το ίδιο και οι επιλογές σου. Αυτόν τον μήνα είναι πολύ πιθανό να έρθει μια γνωριμία στην ζωή σου, η οποία θα είναι αρκετή για να αλλάξει τα πάντα στην προσωπική σου ζωή. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση. Από τις 9 του μήνα όμως, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, στον 8ο οίκο σου και μετά πάλι στον 7ο σου, γι’ αυτό μην αποκλείεις το να επιστρέψει κάποιος/α πρώην, που θα επιμείνει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία και να σου δημιουργήσει αναστάτωση και μπέρδεμα.

Ταύρος

Είστε κατεξοχήν άτομα που λατρεύετε τις σταθερές σχέσεις και επιθυμείτε να έχετε την δίκη σας σιγουριά και έλεγχο. Αυτόν τον μήνα, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο έντονα για τα ερωτικά σας. Τόσο οι όψεις του Ήλιου στην Παρθένο, όσο και η Αφροδίτη, που θα περάσει, στις 5/09, στον 5ο οίκο σου θα φροντίσουν να πρωταγωνιστήσεις ερωτικά τον Σεπτέμβριο. Οπότε αν ψάχνεις να βρεις αυτόν/η που σου ταιριάζει για σχέση, οι πιθανότητες θα είναι αυξημένες. Θα περάσεις υπέροχα, θα ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλο και μάλιστα αυτός/η που θα σε θέλει, θα στο δείξει και θα προσπαθήσει να σε κρατήσει δίπλα του/ης. Γύρω στην Πανσέληνο, είναι πιθανό να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις με το συγκεκριμένο άτομα και μια νέα σχέση να είναι ήδη γεγονός.

Υδροχόος

Συνεχίζουμε με ένα ακόμη ιδιαίτερα ευνοημένο ζώδιο στα ερωτικά του για τον Σεπτέμβρη και αυτό είναι οι Υδροχόοι. Η Αφροδίτη, σχεδόν όλο τον Σεπτέμβριο, θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σου, ο Άρης θα συνεχίσει να είναι στον 5ο σου, οπότε τουλάχιστον από γνωριμίες, φλερτ και παιχνίδια θα είσαι πλήρως καλυμμένος. Ωστόσο, θα είσαι και αρκετά “πρακτικός”, επιζητώντας πράξεις από την άλλη πλευρά που θα πιστοποιούν το ερωτικό ενδιαφέρον. Ένα έντονο ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό, παρότι αρχικά δε θα σε καλύπτει. Ακόμη είναι πολύ πιθανό, να ζητήσεις και αλλά πράγματα από το νέο άτομο που σε ενδιαφέρει και εκτός από ερωτικές περιπέτειες, έχεις ανάγκη και από πιο συναισθηματικές καταστάσεις.

Λέων

Ο τελευταίος της λίστας είσαι εσύ, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από τις 5 στον 2ο οίκο σου, που θα σου φέρει τύχη και ευκαιρίες για μια καινούργια ζωή, οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και επίγνωση του τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Το σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες να αυξήσεις τις γνωριμίες σου, να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν είναι αρκετές, κυρίως μετά την Πανσέληνο που γίνεται στον 8ο οίκο σου, όπου και αναμένεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από το αντίθετο φύλλο και σημαντικές γνωριμίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.