AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

03/09: Νέα δεδομένα και πληροφορίες έρχονται σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2022

03/09: Νέα δεδομένα και πληροφορίες έρχονται σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη φέρνοντας νέες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν σε ζητήματα που τρέχουν και μας ενδιαφέρουν άμεσα. Είναι σημαντικό να μείνουμε σε μια οδό η οποία μας δίνει ικανοποίηση την ίδια στιγμή που θα πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές που πιθανά να χρειαστεί να κάνουμε. Η ευνοική σχέση του Ερμή με τον Άρη θα λειτουργήσει υποστηρικτικά προς αυτή την κατεύθυνση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, δώστε την ενέργειά σας σήμερα σε κάτι που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς και μπορεί να σας αποφορτίσει από τα τρέχοντα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δείτε το λίγο χαλαρά χωρίς πολλές σκέψεις και έγνοιες για πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Αυτό που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή είναι να ακολουθήσετε τη ροή και να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη βρίσκεται σήμερα και αύριο απέναντί σας ενεργοποιώντας ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τις συνεργασίες, τις φιλίες και τις συνδέσεις σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό το οποίο θα σας τονώσει και θα σας αναζωογονήσει θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα και αύριο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη αφήνει σιγά σιγά το ζώδιό σας και μπορεί να αφήνει μια αίσθηση του ανικανοποίητου ειδικά σε ότι αφορά ζητήματα πολύ προσωπικά σας. Καλό θα είναι σήμερα να μην αναλωθείτε σε πολλά πράγματα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αύριο περνά η Αφροδίτη στο ζώδιό σας οπότε καλό θα είναι να αποφύγετε να κάνετε σημαντικές δράσεις σήμερα μιας και η ενέργεια από αύριο θα είναι περισσότερο ευνοική για εσάς. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε πράγματα που σας ενδιαφέρουν από διαφορετικές οπτικές. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα και αύριο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία μόνο σε ότι είναι σημαντικό για εσάς ανεξάρτητα την αντικειμενικότητά του. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας βοηθά με διάφορους τρόπους να δείτε τα πράγματα από διάφορες πλευρές αλλά πάντα με κέντρο την προβολή σας. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια σήμερα ζητώντας να βρουν χώρο έκφρασης στη ζωή σας με τον οποιοδήποτε τρόπο. Από αύριο η εύνοια θα είναι μεγαλύτερη, οπότε σήμερα καλό θα είναι να μείνετε μόνο στις σκέψεις. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά ζητήματα και καταστάσεις που σχετίζονται με συνεργασίες ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα και αύριο. Διάβασε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ασχοληθείτε μόνο με τα απαραίτητα χωρίς να δώσετε χώρο σε καταστάσεις που αντικειμενικά δεν οδηγούν κάπου σήμερα. Διάβασε την συνέχεια εδώ.