AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

09/09: Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό - Τι προβλέπετε για κάθε ζώδιο


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2022

09/09: Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό - Τι προβλέπετε για κάθε ζώδιο
Ο πιο δημοφιλής πλανήτης, ο Ερμής, αρχίζει φαινομενικά την ανάδρομή του πορεία μέχρι 2 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού. Εκ φύσεως, το συγκεκριμένο ζώδιο συνδέεται με την αρμονία, την ισορροπία τη λογική διεργασία, τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Για τους Κριούς, μέχρι αρχές Οκτωβρίου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα επικεντρωθεί ενεργειακά σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών θα βρίσκεται απέναντί σας φέρνοντας νέα μηνύματα και πληροφορίες οι οποίες θα αλλάξουν τα τωρινά δεδομένα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, στις καθημερινές σας δραστηριότητες ή/και την εργασία σας θα δώσει την δυναμική του ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές υπάρχουν στο μενού για την συγκεκριμένη περίοδο και εσείς θα πρέπει να εξετάσετε όλα τα δεδομένα ώστε να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα οδό για να ακολουθήσετε. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς, κάτι που θα συνεχίσει να υφίσταται και κατά την διάρκεια της ανάδρομή του πορείας. Η αλλαγή και η αναπροσαρμογή είναι μέρος της περιόδου μέχρι αρχές Οκτωβρίου ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στο περιβάλλον που βρίσκεστε και να είναι ευκολότερο να δώσετε την δυναμική σας σε ένα προσωπικό δημιούργημά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε πολύ προσωπικούς τομείς έχει εστιάσει την δυναμική του ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού, το σπίτι, την οικογένεια, την ιδιωτική σας ζωή. Κατά την αναδρομή του πορεία μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα φέρει ευκαιρίες να εξετάσετε εκ νέου ζητήματα που αφορούν τους συγκεκριμένους τομείς, να συζητήσετε τις απόψεις σας και να προβείτε σε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε επόμενα παραγωγικά βήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, νέες ιδέες, σκέψεις και δεδομένα έφερε ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού το τελευταίο διάστημα, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να είστε σε καλύτερη αρμονία με το «χώρο» γύρω σας και αυτή τη στιγμή καλείστε να τις βάλετε σε τάξη. Κάποιες από αυτές ενδέχεται να δείτε πως δεν είναι συμφέρουσες και άλλες θα θελήσετε να τις προχωρήσετε. Τώρα με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι αρχές Οκτωβρίου μπορείτε να το κάνετε ωστόσο καλό θα είναι να περιμένετε να ορθοδρομήσει για να τις βάλετε σε εφαρμογή, μετά τις 2/10. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, νέες πηγές εσόδων και νέους τρόπους να λάβετε συναισθηματική τροφή σας βοηθά ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού να βρείτε το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη στιγμή μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα κινηθεί ανάδρομος με σκοπό να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε αυτά τα νέα δεδομένα και να τα ταξινομήσετε κατά σημαντικότητα στη ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος μέχρι αρχές Οκτωβρίου σας επηρεάζει άμεσα μιας και βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο ζώδιό σας. Το τελευταίο διάστημα σας έφερε νέα ενδεχόμενα όσο αφορά την εργασία σας ή τα προσωπικά σας ωστόσο αυτή τη στιγμή θα πρέπει να κάνετε μια «στάση» για να υπάρξει χρόνος να δείτε εκ νέου αυτά τα νέα δεδομένα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξετε γνώμη ή να πρέπει να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά στο δρόμο της επιλογής σας. Ίσως να προκύψουν κάποια εμπόδια τα οποία είτε τα περιμένατε είτε όχι θα πρέπει να βοηθήσετε να ξεπεραστούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι αρχές Οκτωβρίου δίνοντάς σας την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις που κάνετε βάσει τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Η ευελιξία και η υπομονή θα είναι ιδιότητες χρήσιμες σε αυτή την διαδικασία και καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι την ολοκλήρωση της ανάδρομής του πορείας πριν προβείτε σε τελικά συμπεράσματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού θα κινηθεί ιδιαίτερα σε περιοχές που σχετίζεστε με άλλους ανθρώπους είτε επειδή μοιράζεστε ένα κοινό όραμα είτε γιατί η συνεργασία που υπάρχει μεταξύ σας, οδηγεί σε έναν κοινό στόχο. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα έχετε την βοήθεια να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να σας γίνουν κατανοητές κάποιες καταστάσεις οι οποίες μέχρι τώρα δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί να υπάρχουν ή να έρθουν αντικειμενικά εμπόδια ή δυσκολίες σχετικά με την καριέρα σας ή κάτι που σας ενδιαφέρει να ολοκληρώσετε άμεσα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Ζυγού ωστόσο αυτή η περίοδος θα φέρει νέες πληροφορίες και δεδομένα στην επιφάνεια, χρήσιμα για την πορεία σας. Μείνετε σε μια οδό η οποία έχει ρεαλισμό και αντικειμενικές προσδοκίες και είναι σίγουρο πως μόνο οφέλη μπορεί να έρθουν μετά το πέρας της ανάδρομής του πορείας, μετά τις 2/10. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς ακόμη και αν φαινομενικά θα υπάρχουν κάποιες αρχικές δυσκολίες. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητο να γίνουν ώστε να κινηθείτε ακόμη πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά στο δρόμο που θα επιλεχθεί ώστε να έρθουν και οι ανάλογες επιτεύξεις. Η διαδρομή μπορεί να είναι η ίδια ή να αλλάξετε τελείως κατεύθυνση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού γενικότερα σας έχει βάλει σε σκέψεις το τελευταίο διάστημα σχετικά με το αν αυτό που κάνετε είναι σωστό, λάθος ή αν είστε στη σωστή πορεία για την εξέλιξη που προσδοκάτε. Η ανάδρομη πορεία του μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα ξεδιαλύνει αυτές τις σκέψεις και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.