ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό: Τι σημαίνει αυτό για 4 ζώδια


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2022

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό: Τι σημαίνει αυτό για 4 ζώδια
Για σήμερα Τρίτη, θα χρειαστεί να δείξουμε προσοχή γιατί η Σελήνη είναι κενής πορείας

Όσο και αν θέλεις να ηρεμήσεις και να βρεις τους ρυθμούς σου και μια καθημερινότητα που σε ευχαριστεί, δεν μπορείς. Και σύμφωνα πάντα με την αστρολογία, υπάρχει λόγος γι' αυτό, αφού και οι πλανήτες δεν βρίσκονται και στην καλύτερη θέση που θα μπορούσαν να ήταν. Μη ξεχνάς μάλιστα ότι από εχθές έχουμε και τον ανάδρομο Ερμή στην μέση, να κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη, με επιστροφές από το παρελθόν και καθυστερήσεις σε πλάνα και σχέδια.

Για σήμερα Τρίτη 13/09, θα χρειαστεί να δείξουμε προσοχή γιατί η Σελήνη είναι κενής πορείας από τις 06:52 έως και τις 13:39 καθιστώντας δύσκολες τις συνθήκες για σημαντικές ενάρξεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσουμε οριστικά εκκρεμότητες, λαμβάνοντας υπόψη ότι και ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να διαπραγματευτούμε καταστάσεις του χτες.

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 14:39 το μεσημέρι που θα περάσει στον Ταύρο. Από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που είναι πιο απαιτητική όψη κυρίως για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, που μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη πίεση και ένταση τις πρωινές ώρες, να γίνουν αποδέκτες χειριστικών συμπεριφορών και να δοκιμαστεί το νευρικό τους σύστημα. Πιο άνετη η μέρα από το μεσημέρι κι έπειτα.

Κριός

Η Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο και σίγουρα έχεις διάθεση να εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο τον δυναμισμό σου, την λάμψη σου και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα. Όμως δεν είναι και η καταλληλότερη στιγμή για κάτι τέτοιο. Πρέπει να προσέξεις την τάση των ημερών που σε κάνει να παρασύρεσαι σε νεύρα, απαιτήσεις, ακόμα και συμπεριφορές έπαρσης.

Καρκίνος

Μέχρι το μεσημέρι η μέρα είναι πιο επιβαρυμένη, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα δημιουργεί συνθήκες ανάφλεξης τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται. Κάνοντας επίθεση ή πιέζοντας δεν θα οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη, μπορεί σήμερα να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικώς ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας.

Ζυγός

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να συνειδητοποιήσεις και παραδεχθείς τα λάθη σου, να αφήσεις εγωισμούς στην άκρη και να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί λόγω διαφωνιών ή καυγάδων, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και νέα πρόσωπα στην ζωή σου!

Αιγόκερως

Απαιτητική και έντονη η Τρίτη μέχρι το μεσημέρι και χρειάζεται να αξιοποιήσετε την ψυχραιμία και υπομονή σας για να ξεπεράσετε τα θέματα που προκύπτουν. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και τη φροντίδα που θέλετε, ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά, όχι τουλάχιστον σήμερα, και μην πιέζετε τις καταστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.