ΖΩΔΙΑ

23/09: Ο ήλιος στον Ζυγό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2022

23/09: Ο ήλιος στον Ζυγό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Με τον Ήλιο στον Ζυγό, για τις επόμενες 30 ημέρες, η ανάγκη να δημιουργήσουμε τις ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη των στόχων μας είναι μεγαλύτερη ακόμη και από τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Η λογική, η επίτευξη μιας δίκαιης και αντικειμενικής κατάστασης, η ευγένεια, η διακριτικότητα είναι κάποια από τα εργαλεία του συγκεκριμένου ζωδίου ώστε να φέρουμε ισορροπία. Μια νέα εποχή ξεκινά με την Φθινοπωρινή Ισημερία. Η ισορροπία είναι το μεγάλο αστρολογικό σύμβολο της Πίστης. Μέσα από τη δύναμη της λογικής, πάνω απ την απληστία και την εγωκεντρικότητα μπορούμε να δώσουμε ζωή, να αυξήσουμε έστω και λίγο την ομορφιά και την αρμονία (άφθαρτα ιδανικά του Ζυγού). Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα βρίσκεται απέναντί σας, φωτίζοντας για τις επόμενες 30 ημέρες, τομείς της ζωής σας που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους και εκεί που οι συνεργασίες υπερτερούν. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθούν ευκαιρίες να μπείτε στη θέση του άλλου και μέσω της λογικής να δημιουργήσετε ισορροπίες και αρμονία στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, για τις επόμενες 30 ημέρες ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα φωτίζει περιοχές της ζωής σας οι οποίες συνδέονται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες και την εργασία σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να προσανατολιστείτε προς οδούς οι οποίες μπορούν αντικειμενικά να φέρουν απτά αποτελέσματα και να μπορέσετε να ομορφύνετε το περιβάλλον γύρω σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ιδιαίτερα ευνοική η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού για τις επόμενες 30 ημέρες βοηθώντας σας να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν. Παρόλο τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτό το διάστημα και τις αντιξοότητες, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, προσωπικές επιθυμίες που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια θα φωτίσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα μπορέσετε να δείτε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Η αγάπη, η ομορφιά και κυρίως η αρμονία είναι οι στόχοι σας, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα φωτίσει περιοχές οι οποίες σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας και την επικοινωνία με τους οικείους σας. Η ενέργεια του θα βοηθήσει στη προσπάθειά σας να φέρετε περισσότερη αρμονία γύρω σας και να ακουστούν τα μηνύματά σας στους ανθρώπους που νοιάζεστε και αγαπάτε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού, μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, θα φωτιστούν τομείς της ζωής σας, μέσα στους οποίους οι αξίες σας είναι σημαντικές είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η επιθυμία σας για δικαιοσύνη και αντικειμενικότητα θα είναι έντονη και η βαθιά αλλαγή όπου δεν υπάρχει ισορροπία θα γίνει απώτερος σκοπός σας. Παρόλα τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε λόγω των δύσκολων πλανητικών επιρροών αυτή την περίοδο, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας για τις επόμενες 30 ημέρες, φωτίζεστε και φορτίζεστε με ενέργεια, δύναμη και σθένος, απαραίτητα συστατικά της όποιας επιτυχίας έχετε βάλει στόχο. Μπορεί για εσάς ποτέ να μην είναι όλα τέλεια και σε απόλυτη ισορροπία, ωστόσο με βοηθό την διπλωματική σας στάση και το έμφυτο ταλέντο της ηρεμίας που διαθέτετε, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού για τις επόμενες 30 ημέρες, φωτίζοντας την ικανότητά σας να λειτουργείτε διαισθητικά και να μπορείτε να προβλέπετε αυτά που έρχονται. Οι σκέψεις ενδέχεται να πλημμυρίζουν το μυαλό σας και θα χρειαστεί ενέργεια από εσάς ώστε να τις ταξινομήσετε όπως πρέπει, ωστόσο είναι ιδιαίτερα βοηθητική η συγκεκριμένη περίοδος και καθοριστική για το μέλλον σας. Βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε κυρίως ψυχικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, το όραμά σας είναι πάντα ενεργό και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει μέσω της κοινωνικότητάς σας να ενταχθείτε σε νέες ομάδες και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Για τις επόμενες 30 ημέρες καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προσκλήσεις και να ανταλλάξετε ιδέες και μηνύματα με τους ανθρώπους γύρω σας. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθηθείτε εσείς και Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, είναι αλήθεια πως οποιοσδήποτε πλανήτης περνά από το ζώδιο του Ζυγού σας φέρνει ένα νέο μήνυμα, ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς, την πορεία και την εξέλιξή σας. Το μήνυμα που φέρνει ο Ήλιος στο συγκεκριμένο ζώδιο είναι η έννοια του μοιράσματος με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και συνδέεστε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι επόμενες 30 ημέρες είναι καθοριστικές για την εξέλιξη υποθέσεων που είναι ανοιχτές Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει απλόχερα να έρθετε πιο κοντά σε ένα στόχο που έχετε θέσει ή ένα όραμα που έχει μείνει για κάποιους λόγους πίσω. Η αντικειμενικότητα δεν σας λείπει, ωστόσο θα προστεθεί η ιδιότητα της ευελιξίας, ώστε παρόλο τις δύσκολες αστρολογικές συνθήκες Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού θα λειτουργήσει κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο για εσάς, φωτίζοντας βαθύτερες επιθυμίες και προσωπικές σας ανάγκες. Δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος μιας και τα πλανητικά δρώμενα έχουν έντονη δυναμική, ωστόσο για τις επόμενες 30 ημέρες που θα βρίσκεται ο Ήλιος στο συγκεκριμένο ζώδιο, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS