ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η νέα Σελήνη στις 26/09 - Πώς θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη;


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2022

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η νέα Σελήνη στις 26/09 - Πώς θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη;
Κράτα γερά και έχε υπομονή γιατί ο Σεπτέμβρης φεύγει με ανάδρομο Ερμή

Δύσκολα θα κλείσει ο Σεπτέμβρης όπως δείχνουν τα ζώδια, με αρκετές καθυστερήσεις και διαφωνίες, αφού ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει την πορεία του και εισέρχεται στην Παρθένο στις 23 Σεπτέμβρη μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και επιστρέφει στο Ζυγό σε ορθή πορεία. Είναι ώρα για μια καθολική επανεξέταση των καταστάσεων που προβληματίζουν την καθημερινότητά μας, ενω πιθανό να επανεμφανίζονται πρόσωπα ερωτικά ή φιλικά από το κοντινό ή το μακρινό παρελθόν και στην περίπτωση μιας συναισθηματικής επανασύνδεσης χρειάζεται προσοχή σε αυτά που θα ειπωθούν και σε εκείνα που φανταζόμαστε ότι θα θέλαμε να μας συμβούν.

Την ίδια ημέρα (23/9) ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και έχουμε την φθινοπωρινή ισημερία, για αυτό τους επόμενους τρεις μήνες φίλοι μου, η νύχτα αρχίζει και γίνεται ολοένα και πιο μεγάλη και το φθινόπωρο εγκαθίσταται για καλά στις ζωές μας.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή επίσης την ίδια ημέρα, δημιουργεί ακόμα πιο έντονη δυσκολία στην επικοινωνία με τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν και ίσως υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα και καθυστερήσεις στα άμεσα σχέδια μας και στις φιλοδοξίες μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ακυρωθούν και δεν θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.

Σάββατο 24 Σεπτέμβρη η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, είναι μια πλανητική όψη, όπου υπερτονίζει την ανάγκη μας να αγαπηθούμε και να μας ερωτευτούν από την αρχή, για αυτόν τον λόγο μπορεί να μην βλέπουμε με καθαρή ματιά τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας και να φερόμαστε χωρίς συνείδηση. Είναι ημέρες που θέλουν προσοχή και να φροντίσετε να κρατήσετε όσο περισσότερη ηρεμία γίνεται γιατί εύκολα ξεφεύγουν τα πράγματα.

Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη λοιπόν δεν φαίνεται να κλείνει και με ιδιαίτερη εύνοια, ωστόσο κάνε υπομονή και κράτα γερά, δεν χρειάζεται να αφήνεις να σε επηρεάσουν τα πάντα. Ενώ τέλος όσον αφορά τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τις πλανητικές ανακατατάξεις, αυτά έχουν ως εξής:

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι θα είστε σε καλύτερη θέση γενικά και μπορείτε να απολαύσετε, επικοινωνία, συζητήσεις και κοινωνικότητα. Για τα μεταβλητά ζώδια όμως, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς, ο ανάδρομος Ερμής θα φροντίσει να γίνει αισθητός και σίγουρα δεν πρέπει να αφήσετε εμπόδια να μπουν στην μέση. Υπομονή μέχρι και τις 2/10, καθώς δεν είναι ώρα για μεγάλες αποφάσεις και αλλαγές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS