ΖΩΔΙΑ

25/09: Νέα Σελήνη στον Ζυγό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Σεπτεμβρίου 2022

25/09: Νέα Σελήνη στον Ζυγό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απόψε το βράδυ στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας την ευκαιρία να δούμε σχέσεις και συνεργασίες από μια διαφορετική, πιο δημιουργική οπτική. Η διαδικασία μπορεί να μην είναι εύκολη, λόγω του Ερμή ανάδρομου, ωστόσο είναι σημαντικό να μην απογοητευτούμε από τυχόν δυσκολίες και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να δημιουργήσουμε υγιείς ισορροπίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιείται απέναντί σας δίνοντας ευκαιρίες μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να εξετάσετε εκ νέου ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Η αλληλοϋποστήριξη είναι η κύρια ιδιότητα που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σε καθημερινές δραστηριότητες και ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας δίνει την δυναμική της η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες θα σας δοθούν ευκαιρίες μέσα από νέους τρόπους και Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, για τις επόμενες 28 ημέρες προτεραιότητα θα έχει ότι μπορεί να σας χαροποιήσει, σας βοηθά να περνάτε όμορφα και σε ηρεμία. Οι εμπνεύσεις σας θα είναι δυνατές και με σύμμαχο τη λογική σας σκέψη θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να ασχοληθείτε και να δημιουργήσετε δικά σας επιτεύγματα. Ο Ερμής ανάδρομος, κυβερνήτης του ζωδίου σας, μέχρι αρχές Οκτωβρίου, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, στην έννοια της «οικειότητας» και ότι περιλαμβάνει με κέντρο εσάς αυτή η λέξη δίνει την ενέργειά της η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, δίνοντάς σας ευκαιρίες, μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, να αποκτήσετε μεγαλύτερη συνειδητότητα. Είναι σημαντικό για εσάς να αναπτύξετε νέους τρόπους επικοινωνίας και σύνδεσης με τους ανθρώπους που είστε μαζί στην προσωπική σας ζωή και Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα δείτε πως μέσα στις επόμενες 28 ημέρες η επικοινωνία θα παίζει βασικό ρόλο στην έννοια της συνεργασίας και της αλληλο-σύνδεσης με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε νέους Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, στο να μπορέσετε να εστιάσετε πιο παραγωγικά και μεθοδευμένα σε ζητήματα που συνδέονται άμεσα με την συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια, θα βοηθήσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Για τις επόμενες 28 ημέρες θα σας δοθούν ευκαιρίες να εξοικονομήσετε χρόνο (και χρήμα αν το επιθυμήσετε) αρκεί να προγραμματίσετε τους χρόνους σας και να οργανωθείτε κατάλληλα, χρησιμοποιώντας Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να είναι από τα κύρια πλανητικά δρώμενα της εποχής για εσάς ειδικά, ωστόσο η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας οπότε έχετε την εύνοιά της. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες θα σας δοθούν ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέους τρόπους, με τους οποίους θα βελτιώσετε την εικόνα σας και την σύνδεση που προσδοκάτε με τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, στην υλοποίηση μιας επιθυμίας σας, βάζοντάς την σε προτεραιότητα, θα σας βοηθήσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Ωστόσο, μια σχετική ανασυγκρότηση και ανάκτηση των δυνάμεών σας θα είναι απαραίτητη γιαυτό φροντίστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα μπορέσουν να σας αναζωογονήσουν με κάποιον τρόπο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να στοχεύσετε σε δημιουργικά ενδεχόμενα και να οικοδομήσετε οράματα που έχετε. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες η συνεργασία με ανθρώπους που μπορείτε να μοιραστείτε ένα κοινό όραμα θα είναι απαραίτητη και νέα άτομα Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή να σας βάζουν στην διαδικασία να κάνετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και οι προκλήσεις να είναι αρκετές ωστόσο η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος τα οφέλη της ομαδικής εργασίας. Το τοπίο ξεκαθαρίζετε σιγά σιγά μέχρι αρχές Οκτωβρίου και θα έχετε ένα 15μερο ακόμη Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού για τις επόμενες 28 ημέρες θα σας στηρίξει και θα σας βοηθήσει να αναπτερωθεί το ηθικό σας. Οτιδήποτε έχει γίνει κουραστικό και μονότονο μπορεί να απομακρυνθεί από την καθημερινή σας ρουτίνα ώστε να μείνει χώρος για να έρθουν νέα δημιουργικά ενδεχόμενα. Αν έχετε την επιθυμία να κάνετε ένα ταξίδι, Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού θα σας δοθούν ευκαιρίες να βάλετε αρκετά πράγματα σε σειρά και να βρείτε τους ρυθμούς σας όπου νιώθετε πως έχουν λίγο χαθεί. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, μέσα από εσωτερικές δικές σας κυρίως διεργασίες, θα μπορέσετε να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες και να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε υγιής και αναγεννημένη/ος. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS