ΖΩΔΙΑ

03/10: Ερμής ορθόδρομος στην Παρθένο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

2 Οκτωβρίου 2022

03/10: Ερμής ορθόδρομος στην Παρθένο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής αρχίζει την ορθή του πορεία

Ο Ερμής αρχίζει την ορθή του πορεία, στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου, βοηθώντας στην αποκατάσταση θεμάτων τα οποία είναι ανοιχτά κυρίως από το τέλος καλοκαιριού. Θα δώσει την ευκαιρία να βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια τα οποία οργανώσαμε την τελευταία περίοδο που ήταν ανάδρομος και να κάνουμε αλλαγές που σκεφτήκαμε μέσα σε αυτό το διάστημα. Η ολοκλήρωση της «ανανέωσης» και «αποκατάστασης» θα γίνει αφού περάσει και στον Ζυγό μέχρι τέλος Οκτωβρίου, το ζώδιο που βρισκόταν όταν ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία. Αυτή την εβδομάδα που διανύουμε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινηθούμε με ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση. Ο Ερμής όταν επανέρχεται στην ορθή του φορά τείνει να φέρνει τα γεγονότα με σφοδρότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ορθοδρόμηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να λειτουργήσετε περισσότερο επιχειρηματικά σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία κυρίως μέχρι 10 Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής ορθοδρόμησε και σας δίνεται η ευκαιρία από δω και πέρα να βάλετε σε εφαρμογή σκέψεις και σχέδια που κάνατε κυρίως τις 3 τελευταίες εβδομάδας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε επικοινωνιακά κυρίως ζητήματα θα σας βοηθήσει η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου και σε θέματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, θέματα αξιών και γενικότερα ότι αφορά την συναισθηματική και υλική ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε στο σήμερα της ζωής σας κινητοποιεί η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι 10 Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής ήταν στο ζώδιό σας τέλος καλοκαιριού και επανήλθε και το τελευταίο διάστημα λόγω της ανάδρομής του κίνησης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής άρχισε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιό σας πριν 3 εβδομάδες ωστόσο πέρασε ξανά στην Παρθένο και θα παραμείνει μέχρι 10 Οκτωβρίου.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η κοινωνικότητά σας ανεβαίνει με τον Ερμή ορθόδρομο πια στο ζώδιο της Παρθένου. Από το τέλος καλοκαιριού προσπαθείτε να βάλετε νέους στόχους και νέες ιδέες σε εφαρμογή οργανώνοντάς τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ορθοδρόμησε στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 10 Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ..

Για τους Αιγόκερους, σε ζητήματα που σας απασχόλησαν κυρίως από το τέλος καλοκαιριού και μέχρι σήμερα δίνει την δυναμική του ο Ερμής σε ορθόδρομη πια κίνηση, ειδικά μέχρι 10 Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σε διάφορες εσωτερικές διεργασίες μπήκατε από το τέλος καλοκαιριού και τώρα με τον Ερμή πια ορθόδρομο μπορείτε με διαφορετική οπτική να οργανώσετε τα επόμενα βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής κινείται απέναντί σας στο ζώδιο της Παρθένου, εκεί που βρισκόταν και στο τέλος καλοκαιριού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.