ΖΩΔΙΑ

Ο ανάδρομος Άρης φέρνει θυμό: 4 ζώδια που θα επηρεαστούν έντονα


JTeam

16 Οκτωβρίου 2022

Ο ανάδρομος Άρης φέρνει θυμό: 4 ζώδια που θα επηρεαστούν έντονα
Ο ανάδρομος Άρης θα επηρεάσει περισσότερο αυτά τα 4 ζώδια

Όταν ένας πλανήτης αρχίζει να κινείται προς τα πίσω στην τροχιά του μοιάζει σαν να μας πηγαίνει πίσω στο χρόνο. Καθώς ταξιδεύουμε στο παρελθόν, μάς ενθαρρύνει να λύσουμε μακροχρόνια προβλήματα α. Αλλά όταν μιλάμε για ανάδρομη πορεία σε έναν πλανήτη τόσο άγριο όσο ο Άρης, είναι βέβαιο ότι θα είναι μια έντονη εμπειρία. Αυτός είναι ο πλανήτης της μάχης, του πολέμου και της επιθετικότητας, καθώς ο Άρης κυβερνά τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεστε τον θυμό και ενεργείτε σύμφωνα με τις παρορμήσεις σας. Ο Άρης είναι επίσης ο πλανήτης του σεξ, των αρχέγονων ενστίκτων, της φιλοδοξίας και του πάθους, που σας οδηγεί κατευθείαν σε ό,τι επιθυμείτε.

Κριός


Για τους επόμενους δυόμισι μήνες, ο Άρης - ο κυβερνήτης πλανήτης σας - θα είναι ανάδρομος και είναι βέβαιο ότι θα το νιώσετε. Καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος, μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε έμπνευση και δεν είστε ικανοποιημένοι από την καθημερινή σας ζωή. Αυτή η ανάδρομη θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερικές έντονες διαφωνίες. Θυμηθείτε να επιλέγετε τα λόγια σας με σύνεση, καθώς ο θυμός θα μπορούσε να σας φέρει περισσότερο άγχος και προβλήματα.

Δίδυμοι

Κανείς δεν νιώθει αυτή την ανάδρομη πορεία πιο έντονα από εσάς, αγαπητέ Δίδυμε. Το εγώ και η υπερηφάνεια σας βγάινουν τώρα στην επιφάνεια.

Αντί να τα κρατάτε μέσα σας και να πληγώνεστε, επιτρέψτε στον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους να σας διδάξει πώς να επεξεργάζεστε τον θυμό με τρόπο που να αισθάνεστε υγιείς και δυνατοί.

Σκορπιός

Η εμπειρία μπορεί να σας αφήσει να λαχταράτε την οικειότητα τόσο έντονα όσο τη φοβάστε, καθώς λαμβάνει χώρα στον όγδοο οίκο, που σχετίζεται με το δούναι και λαβείν.

Θέλετε να συνδεθείτε με κάτι—ή κάποιον—άλλο. Αυτή η ενέργεια έχει την τάση να σας κάνει κτητικούς και θα σας οδηγήσει να διεκδικήσετε τα συναισθηματικά σας όρια. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε ότι δεν παίρνετε αυτό που χρειάζεστε, μπορεί να αρχίσετε να το θέλετε ακόμα περισσότερο.

Τοξότης

Επιτρέψτε σε αυτό τον ανάδρομο να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο επιλύετε προβλήματα σχέσεων. Θα υπάρχουν αρκετά θέματα που αφορούν τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν. Διαχειριστείτε το θυμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.