ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα- Ευνοούνται από την έκλειψη


JTeam

24 Οκτωβρίου 2022

Τα ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα- Ευνοούνται από την έκλειψη
pexels
Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει για την έκλειψη που έρχεται καθώς ξεκινάει η εβδομάδα σου και οφείλεις σε αυτή, την εύνοια που θα νιώσεις

Η περίοδος των εκλείψεων είναι μία από τις πιο απαιτητικές, στρεσογόνες και πολύ συναισθηματικές περίοδοι για πολλά ζώδια. Όσοι γνωρίζουν από αστρολογία και ακούν για εκλείψεις, ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει. Η πρώτη έκλειψη ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου και φέρνει στην επιφάνεια, τις βαθύτερες μας ανάγκες αλλά και φοβίες.

Ωστόσο, αν ανήκεις στα παρακάτω ζώδια, όχι μόνο θα μείνεις ανεπηρέαστος από την επιρροή της, αλλά θα ζήσεις μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής σου.

Καρκίνος

Έχεις δει την ταινία "Serendipity"; Η εύνοια της τύχης είναι εδώ και φέρνει πολύ ρομαντισμό στη ζωή σου. Η περίοδος είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, στόχους και όνειρα που δεν θα μείνουν σίγουρα ανεκπλήρωτα. Ακολούθησε το ένστικτό σου και αφέσου. Μπορεί να βιώσεις συναρπαστικές εμπειρίες σε μια εποχή με εκλείψεις και αλλαγές.

Σκορπιός

Μην αφήσεις κανέναν να σου μεταφέρει αρνητικά vibes αυτή την περίοδο. Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου είναι υπέρ σου και ήδη πρέπει να έχεις αρχίσει να το νιώθεις. Έρχονται αλλαγές προς το καλύτερο που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Στη συνέχεια, ο Δίας ξαναεισέρχεται στους Ιχθείς στις 28 Οκτωβρίου και αυτό φέρνει πολύ πάθος, ενθουσιασμό και ανανέωση στη ζωή σου. Μπορεί να ζήσεις ένα love story που θα ανατρέψει τα πάντα.

Ιχθείς

Η επικοινωνία είναι το παν αυτή την εβδομάδα. Ευνοείσαι πολύ στα επαγγελματικά και η ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου, θα σε οδηγήσει προς μια άγνωστη κατεύθυνση από την οποία θα επωφεληθείς ιδιαίτερα. Νέα ξεκινήματα και εμπειρίες που θα σε εξελίξουν, έρχονται και σε κάνουν να ανοίξεις ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.