ΖΩΔΙΑ

Τα πιο διπρόσωπα ζώδια- Λένε (πάντα) άλλα πίσω από την πλάτη σου


JTeam

23 Οκτωβρίου 2022

Τα πιο διπρόσωπα ζώδια- Λένε (πάντα) άλλα πίσω από την πλάτη σου
pexels
Αν σου μιλούν άσχημα για τους άλλους, τότε το κάνουν και για σένα

Είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις τα διπρόσωπα άτομα ακριβώς επειδή έχουν μάθει να κρύβονται καλά. Όταν είσαι έξω μαζί τους, σου κάνουν κοπλιμέντα και είναι πάντα ευγενικοί. Ωστόσο, όταν λείπεις, ξεδιπλώνουν τα πραγματικά χαρτιά τους για σένα.

Το ανακαλύπτεις συνήθως μέσω κάποιου καλού φίλου και ενίοτε πέφτεις από τα σύννεφα. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, υπάρχουν κάποιες πολύ συγκεκριμένες συμπεριφορές, από τις οποίες μπορείς να τους αναγνωρίσεις και πρώτα από όλα αυτό που τους προδίδει είναι το ζώδιό τους.

Τοξότης

Μπορεί να μην το κάνει από πρόθεση γιατί θέλει να ανεβάζει την αυτοπεποίθηση των άλλων, αλλά καταλήγει να γίνεται ένα από τα πιο διπρόσωπα ζώδια. Ο λόγος για τον Τοξότη που κάνει κοπλιμέντα, τα οποία στην πραγματικότητα δεν εννοεί, απλά και μόνο για να χαροποιήσει κάποιον.

Ιχθείς

Το ζώδιο αυτό λέει συνήθως ψέματα και εξαγοράζει τα συναισθήματά σου. Αν πιστέψει ότι ο απέναντί του θα γίνει χαρούμενος με κάτι που μπορεί να μην είναι αλήθεια, θα το πει με κάθε κόστος. Έτσι, δεν φημίζεται για την ειλικρίνειά του αλλά μπροστά στους άλλους λέει ωμά κάθε αλήθεια γύρω από σένα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο εσωστρεφή ζώδια και κρατάει την αλήθεια του για σένα για τον εαυτό του ή και για τους άλλους. Πάντως, όχι για σένα. Οι δύο κύκλοι που απεικονίζουν το συγκεκριμένο ζώδιο, συμβολίζουν ακριβώς αυτό. Ότι δείχνουν πάντα προς τα έξω το αντίθετο από αυτό που νιώθουν εσωτερικά.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μοιάζει να έχει τα χαρακτηριστικά του πιο ιδανικού φίλου. Εχέμυθος, ειλικρινής, αφοσιωμένος. Ωστόσο. δεν εκφράζει ανοιχτά τις αληθινές του προθέσεις και μπορεί να έχει μια εντελώς διαφορετική εικόνα για σένα, την οποία μοιράζεται μόνο με τους άλλους.

Δίδυμοι

Μάλλον δεν πέφτεις από τα σύννεφα που οι Δίδυμοι είναι το πιο διπρόσωπο ζώδιο. Θα πει ή θα κάνει κάτι και το επόμενο λεπτό θα το έχει αναιρέσει οπότε καλό είναι να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου τη διττή φύση ενός Διδύμου αν τον έχεις στη ζωή σου γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις πότε θα στη φέρει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.