ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να ερωτευτούν μέχρι τα Χριστούγεννα


JTeam

20 Οκτωβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να ερωτευτούν μέχρι τα Χριστούγεννα
Ο πλανήτης του έρωτα και του αισθησιασμού θα τριγυρνάει γύρω από τα 3 παρακάτω ζώδια, τα οποία πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να ευνοηθούν ιδιαίτερα στα προσωπικά τους και στον τομέα του έρωτα

Ιδιαίτερη εποχή τα Χριστούγεννα και όπως φαίνεται, για κάποιους θα γίνει ακόμη περισσότερο, αφού η Αφροδίτη θα τριγυρνάει στο ζώδιο τους, τις επόμενες ημέρες και μήνες, φέρνοντας έρωτα, αισθησιασμό και ένα πρόσωπο που θα έρθει για να μείνει. Μπορεί σε γενικές γραμμές, τους τελευταίους μήνες να έχουμε περάσει δύσκολα με τους οκτώ ανάδρομους πλανήτες, ωστόσο το τοπίο έχει καθαρίσει και για τα τρία παρακάτω ζώδια, είναι ιδανική στιγμή για να επενδύσουν στις σχέσεις τους και να βρουν αυτό που αναζητούν:

Ταύρος

Το ενδιαφέρον σας μέχρι σήμερα αποσπούσαν θέματα δουλειάς και συνεργασίας, ενώ η έκλειψη του Οκτωβρίου σας έκανε να αναθεωρήσετε καταστάσεις του παρελθόντος, να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματα σας και πλέον είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε όλα όσα σας περιμένουν με την έλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, η οποία είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης σας. Αυτή η χρονιά μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα έντονη στα αισθηματικά, όμως τώρα είναι η περίοδος για να το αλλάξετε αυτό, και να αναλάβετε δράση.

Παρθένος

Τους επόμενους μήνες η ανάγκη για ρομαντικές βραδιές και τρυφερές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Βάζετε (επιτέλους) για λίγο στην άκρη το πρόγραμμα σας και τις υποχρεώσεις και εστιάζετε στα προσωπικά σας, τα οποία για το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένα, ενώ τα Χριστούγεννα πολύ πιθανό να τα περάσετε, όσο πιο ρομαντικά γίνεται.

Τοξότης

Ο έρωτας είναι καθοριστικός για το συγκεκριμένο ζώδιο. Μπορεί οι σοβαρές δεσμεύσεις και οι μακροχρόνιες σχέσεις να μην συνάδουν πάντα με το ανέμελο του χαρακτήρα τους, ωστόσο τους επόμενους μήνες μάλλον θα ζήσουν κάτι αξέχαστο στα προσωπικά τους. Θα σκεφτούν επίσης σοβαρά τις πράξεις τους και θα αφεθούν στις προοπτικές ενός νέου έρωτα. Κι όταν το κάνουν θα καταλάβουν τι έχαναν τόσο καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS