ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός: Με ποια ζώδια ταιριάζει τέλεια και με ποια δημιουργεί προβληματικές σχέσεις


JTeam

24 Οκτωβρίου 2022

Σκορπιός: Με ποια ζώδια ταιριάζει τέλεια και με ποια δημιουργεί προβληματικές σχέσεις
Μπήκαμε στην εποχή του Σκορπιού και είναι η στιγμή να δούμε αναλυτικά τα ζώδια που μπορούν να συσχετιστούν καλύτερα μαζί του και ποια όχι

Θα μπορούσαμε να γράφουμε σελίδες ολόκληρες, για το κάθε ζώδιο, τα χαρακτηριστικά του, τις εκ φύσεως συμπεριφορές του, αλλά και με το ποια ζώδια έχει περισσότερες πιθανότητες και προδιαγραφές να δημιουργήσει πιο ισχυρούς και υγιείς δεσμούς. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνα τα ζώδια, που άπαξ και συσχετιστούν με Σκορπιό δημιουργούν τις πιο toxic και προβληματικές καταστάσεις.

Μιας και έχουμε επισήμως μπει στην εποχή του Σκορπιού, με τον ήλιο να μπαίνει στο συγκεκριμένο ζώδιο και αυτόν τον χρόνο, είναι σημαντικό να δούμε κάποια από τα χαρακτηριστικά του, αλλά και με ποια ζώδια θα μπορούσε να συσχετιστεί καλύτερα και με ποια όχι και τόσο.

Οι Σκορπιοί έχουν το χαρακτηριστικό ότι είναι παθιασμένοι και δυνατοί χαρακτήρες. Είναι επίσης αποφασιστικοί, δεν αφήνουν ποτέ αυτό που αναλαμβάνουν στη μέση και τους αρέσει να διερευνούν μέχρι να βρουν την αλήθεια. Οι Σκορπιοί είναι μεγάλοι ηγέτες, οι οποίοι θέλουν να γνωρίζουν πάντα το τι συμβαίνει γύρω τους και έχουν μεγάλο ταλέντο στην επινόηση, και στο να βρίσκουν λύσεις απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις. Ακόμη χουν μεγάλες διοικητικές ικανότητες και είναι πολύ αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν.

Φυσικά και σε αυτό το ζώδιο υπάρχουν και αδυναμίες. Όπως η έντονη ζήλια, η μυστικοπάθεια, έχουν εμμονές, είναι καχύποπτοι, ανυποχώρητοι και πολλές φορές εκρηκτικοί. Ένα ακόμη από τα αρνητικά τους, είναι το γεγονός πως μπορούν να δράσουν πολύ υποχθόνια και απρόσμενα, προκειμένου να εκδικηθούν, όποιον τους πλήγωσε.

Σκορπιός με Καρκίνο (Ιδανικό match)

Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά και με τα ταιριάσματα εκείνα που έχουν πολύ δυνατές και καλές προοπτικές. Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος έχουν και οι δύο το ίδιο κίνητρο, το συναίσθημα και ο δεσμός τους μπορεί να είναι πολύ ισχυρός. Ένας σκορπιός άμα θελήσει, μπορεί να δώσει πολλά στη σχέση, ειδικά αν έχει κάποιον συναισθηματικό απέναντί του. Ο Καρκίνος έχει μεγάλο σεβασμό για τον Σκορπιό,ο οποίος παρά την κριτική που του ασκεί,δε θίγεται. Η σεξουαλική σας σχέση είναι πολύ δυνατή και βρίσκετε μεγάλη ανταπόκριση μεταξύ σας. Ο Καρκίνος είναι σε θέση να εκφράσει τον εαυτό του περισσότερο από τον Σκορπιό,διευρύνοντας έτσι το πάθος.Η δύναμη του Σκορπιού και η ανάγκη του να δεσπόζει,προστατεύουν τον Καρκίνο,ενώ ο Σκορπιός αισθάνεται ασφαλής. Η αγάπη θα αυξάνεται κι αυτό το πάθος στη σχέση,μπορεί να οδηγήσει σ’ ένα τέλειο γάμο.

Σκορπιός με Λέων (Προβληματικό match)

Φωτιά και Νερό. Όμορφος, συναρπαστικός, εκρηκτικός συνδυασμός, αλλά πολύ σύντομος. Η σχέση αυτή, συνήθως ξεκινά με ερωτική έλξη, και υπάρχει έντονος δυναμισμός, ο οποίος τελικά έρχεται και καταστρέφει τα πάντα. Οι πιθανότητες μιας μακροπρόθεσμης σχέσης μειώνονται στα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των ζωδίων και ο Λέων είναι συνήθως το ευκολότερο ζώδιο για να τον χειραγωγήσει κανείς,ακριβώς επειδή είναι ευαίσθητος, από την άλλη ο Σκορπιός έχει μια καλή διαίσθηση και γνωρίζει πως θα επωφεληθεί από αυτό.

Ο Σκορπιός είναι επίσης κτητικό ζώδιο και ζηλιάρης κι αυτό δεν αρέσει στον Λέοντα πάρα πολύ. Ακόμη τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού αναμένουν υπακοή και υποταγή κι αυτό θα φέρει πολύ δυστυχία και πίκρα στον Λέοντα. Ενώ σε γενικές γραμμές, πρόκειται για μια ιδιαίτερα πιεστική και τοξική σχέση.

Σκορπιός με Παρθένο (Ιδανικό match)

Είστε δύο ζώδια, γεννημένα να ασκείτε κριτική και έτοιμοι να κάνετε τα παράπονά σας εναντίον του άλλου, σε στιγμές απροειδοποίητες, αν και κανένας σας δεν αισθάνεται πολύ καλά, όταν γίνεστε το αντικείμενο της κριτικής του άλλου. Ωστόσο αν και ο Σκορπιός έχει έντονες συμπάθειες και αντιπάθειες και με τον πολύπλοκο χαρακτήρα του, η οργάνωση που διαθέτει ένας Παρθένος, μπορεί να τον βάλει σε μια σειρά και να χαράξουν μαζί μια κοινή πορεία. Παρότι ο Σκορπιός, έχει έντονη ζήλια μέσα του, η σταθερότητα και η πίστη του Παρθένου, μπορεί να κατευνάσει το συγκεκριμένο συναίσθημα.

Ο Σκορπιός είναι πολύ γενναιόδωρος όταν έχει βρει το ταίρι του, και δεδομένου ότι η Παρθένος λαμβάνει υπόψη το εγκεφαλικό μέρος της αγάπης, αλλά και τις μικρές κινήσει, αυτό είναι πολύ πιθανό να σας φέρει πιο κοντά. Και στους δύο αρέσει η εξοικονόμηση χρημάτων και αυτό σημαίνει ότι θα τα πάτε καλά μαζί στα οικονομικά. Είναι overall μια σχέση με μεγάλες πιθανότητες και προοπτικές να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS