ΖΩΔΙΑ

Σεληνιακή έκλειψη 8/11 - Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο


JTeam

7 Νοεμβρίου 2022

Σεληνιακή έκλειψη 8/11 - Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Ξεκινά η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοέμβρη και επηρεάζει άμεσα αισθηματικούς και προσωπικούς τομείς

Μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος ξεκινάει από αύριο και για τις επόμενες 28 ημέρες θα χρειαστεί προσοχή και λεπτούς χειρισμούς από όλα τα ζώδια. Και αυτό γιατί θα πραγματοποιηθεί Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο. Μια Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει κυριολεκτικά τα πάντα, από απρόσμενες αλλαγές, οριστικές αποφάσεις, ακόμη και αναπάντεχα γεγονότα.

Συν, μια έκλειψη φέρνει πάντοτε συναισθηματική φόρτιση και έντονη ενέργεια, πόσο μάλλον στα αισθηματικά, αφού στην συγκεκριμένη συμμετέχει και ο πλανήτης της Αφροδίτης, που κυριαρχεί στον Ταύρο. Παράλληλα θα υπάρξει συμμετοχή Κρόνου και Ουρανού.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο έντονα τις επόμενες ημέρες, είναι εκείνα του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρο, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόο. Ανατροπές, αναθεωρήσεις και πολλή ενδοσκόπηση έρχονται στο προσκήνιο, ενώ για τα τέσσερα αυτά ζώδια οι ερωτικές τους σχέσεις θα έχουν και το περισσότερο ενδιαφέρον.

Ταύρος

Είσαι στο επίκεντρο όσων θα φέρει η Έκλειψη αφού πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, αγαπημένε Ταύρε. Ακόμη κι αν δεν έχεις καμία διάθεση για αλλαγές, (ποτέ δεν έχεις άλλωστε), τα άστρα θα σε ωθήσουν να βγεις από το comfort zone σου και να αλλάξεις κεφάλαιο σε διάφορους τομείς της ζωής σου όπως τα αισθηματικά. Ίσως κάνεις μια εντελώς απρόβλεπτη κίνηση που θα αιφνιδιάσει ακόμη κι εσένα τον ίδιο. Ωστόσο, το τέλος μιας εποχής σηματοδοτεί την αρχή μιας άλλης γι' αυτό μην απογοητεύεσαι. Έρχονται τα καλύτερα.

Λέων

Η έκλειψη έρχεται να ταρακουνήσει τα εργασιακά σου και να σε ωθήσει ακόμη και στην αλλαγή καριέρας. Ίσως πάρεις προαγωγή, ίσως δεχτείς μια σημαντική πρόταση. Ό,τι κι αν συμβεί, θα είναι υπέρ σου γι' αυτό ζύγισέ τα καλά πριν βιαστείς να προχωρήσεις στην απόρριψη. Μπορεί να είναι η δουλειά των ονείρων σου.

Σκορπιός

Η τωρινή έκλειψη έρχεται για να σε φέρει κοντά με κάποιο άτομο που είναι καιρό στη ζωή σου χωρίς η σχέση σας να έχει εξελιχθεί περισσότερο. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να λήξεις τοξικές καταστάσεις και να σκεφτείς καλύτερα ποια άτομα έχεις πραγματικά ανάγκη κοντά σου. Ώρα λοιπόν για ενδοσκόπηση και καλύτερες αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε σχέσεις ζωής.

Υδροχόος

Για σένα Υδροχόε, αυτή η έκλειψη έρχεται να εστιάσει στον 5ο οίκο σου, αυτόν που αφορά σπίτι και οικογένεια. Είναι ώρα να θέσεις τα όρια σου, να αποκτήσεις την ανεξαρτησία σου και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου. Τώρα είναι η ευκαιρία να λύσεις τις όποιες διαφορές έχει με κοντινά πρόσωπα του οικογενειακού σου κύκλου και να προχωρήσεις με περισσότερη σιγουριά και άνεση για τις σχέσεις που θα εξακολουθείς να έχεις μαζί σου στο μέλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.