ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζωδια που ζηλεύουν παράφορα


JTeam

27 Νοεμβρίου 2022

Τα 3 ζωδια που ζηλεύουν παράφορα
To κάθε ζώδιο εκδηλώνει με διαφορετικό τρόπο την ερωτική ζήλια αλλά ξεχωρίζουμε εκείνα που δεν μπορούν εύκολα να διαχειριστούν αυτό το συναίσθημα

Το συναίσθημα της ζήλιας μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε μια σχέση και ειδικά αν η ζήλια είναι παράφορη. Το άτομο που ζηλεύει παίρνει ως δεδομένο το αρνητικό γεγονός και προετοιμάζεται για τα χειρότερα.

Ποιοι είναι, όμως, οι πιο ζηλιάρηδες του ζωδιακού κύκλου;

Κριός

Ο Κριός είναι ένα πιστό ζώδιο σε μία σχέση και χρειάζεται να ξέρει πως έτσι είναι και ο σύντροφός του. Η προσοχή είναι σημαντική γι' αυτούς, γι' αυτό και θα ζηλέψουν εύκολα και ίσως βγάλουν κακία αν νιώσουν πως ο σύντροφός τους δεν κάνει προσπάθεια να τους δείξει ρομαντισμό και να τους δώσει προσοχή. Δείξτε τους την αγάπη σας όσο πιο πολύ μπορείτε, έτσι ώστε να μην νιώσουν παραμελημένοι.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την κτητικότητά τους, αλλά και για τη ζήλια τους. Είναι ένα συναισθηματικά διερευνητικό ζώδιο και τείνει προς την ψύχωση. Αν ένας Σκορπιός νιώσει αρκετά κοντά σας έτσι ώστε να είναι συναισθηματικά ευάλωτος, μπορεί να γίνει ανασφαλής. Για να τον βοηθήσετε να νιώσει πιο ασφαλής, δείξτε του πραγματική αφοσίωση στη σχέση σας.


Ιχθείς

Οι Ιχθείς συχνά χρειάζονται διάλειμμα από το να απορροφά τα συναισθήματα των άλλων όλη μέρα. Επειδή είναι τόσο συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά τους, είναι εύκολο να ζηλέψουν, αν νιώσουν πως η επαφή τους απειλείται. Χρειάζεται να είστε ευθείς και ειλικρινείς, έτσι ώστε να νιώσουν ασφαλείς.