ΖΩΔΙΑ

Όλοι έχουμε ένα ζώδιο που μας κάνει trigger υποσυνείδητα. Ποιο είναι το δικό σου;


JTeam

19 Δεκεμβρίου 2022

Όλοι έχουμε ένα ζώδιο που μας κάνει trigger υποσυνείδητα. Ποιο είναι το δικό σου;
pexels
Σε αναστατώνει χωρίς καν να το καταλαβαίνει

Τα ζώδια που συνδέονται με το κάρμα και παρελθοντικές ζωές και καταστάσεις, είναι πολύ πιθανό να σε «τριγκεράρουν» με τον πιο αρνητικό τρόπο. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η TikToker @tarotbybronx, η οποία προσθέτει ότι υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο ζώδιο για τον καθένα μας που μας αναστατώνει υποσυνείδητα.

To ζώδιο που μας κάνει trigger και μας προκαλεί τα πιο αρνητικά συναισθήματα, είναι εκείνο που κυβερνά τον 12ο οίκο του γενεθλιακού μας χάρτη.

@tarotbybronx Comment the sign of your #southnode and #12thhouse !! How do you feel about those #zodiacsigns #astrology #birthchart #astrologia #astrologytiktok #astro #karmicrelationships #karmic #pastlife #zodiacs #zodiacfacts #libra #pisces #signs ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Το ζώδιο που κυβερνά τον 12ο οίκο σου

Όπως λέει η @tarotbybronx: «Κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον με αυτές τις θέσεις στον 12ο οίκο, ξέρω ότι υποσυνείδητα θα με τριγκεράρει με τέτοιον τρόπο που θα φέρει στην επιφάνεια παρελθοντικά τραύματα και πληγές που αναβιώνουν ακόμη και στο παρόν». Για να μάθεις το ζώδιο του 12ου οίκου σου, πρέπει να ξέρεις τον ωροσκόπο σου. Ο 1ος οίκος ξεκινάει με αυτόν, έτσι ο 12ος πέφτει στο ζώδιο ακριβώς πριν τον ωροσκόπο σου. Για παράδειγμα, αν έχεις ωροσκόπο στον Ζυγό, ο 12ος οίκος σου είναι στον Παρθένο.

Ο 12ος οίκος σχετίζεται με το κάρμα, με παρελθοντικές ζωές, με υποσυνείδητα πράγματα και με όσα μένουν καλά κρυμμένα, όπως τα συναισθήματά μας. Τα ζώδια που έχουν πλανήτες στον 12ο οίκο, θα έχουν μια αρκετά περίπλοκη σχέση μαζί σου και θα σου κάνουν μονίμως trigger γι' αυτό φρόντισε να βάλεις τα όρια σου από νωρίς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.