ΖΩΔΙΑ

01/01: Αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

31 Δεκεμβρίου 2022

01/01: Αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Στην Αστρολογία υπάρχει μία έννοια, η οποία είναι πολύ δύσκολο να γίνει κατανοητή… Την αναλύουμε συνεχώς, όμως οι εσωτερικές μας αντιδράσεις και συγκρούσεις τις οποίες προκαλεί, την καθιστούν δυσνόητη…

Αυτή η έννοια είναι το ‘ενήλικο συμφέρον’…
Είναι αλήθεια ότι η λέξη «συμφέρον» αποπροσανατολίζει και δημιουργεί στρεβλώσεις στην έννοια ‘ενήλικο συμφέρον’…
Είναι πολύ δύσκολο να βιώσει κάποιος ότι όταν ένας άνθρωπος κινείται με βάση το ‘ενήλικο συμφέρον’ του, αυτό το οποίο έχει σαν στόχο είναι:
Α) Το όφελος όλης της ανθρωπότητας και όχι το εγωκεντρικό του όφελος…
Β) Να μην κάνει χρήση εξουσίας, πόσο μάλλον κατάχρηση…
Γ) Να προσφέρει διαρκώς χωρίς να περιμένει την παραμικρή ανταπόδοση…
Επίσης, είναι πολύ δύσκολο να βιώσει κάποιος ότι όταν ένας άνθρωπος κινείται με βάση το ‘ενήλικο συμφέρον’ του, υποφέρει, όχι παιδικά, αλλά ενήλικα, όταν οι γύρω του κινούνται παιδικά και άρα επικίνδυνα…

Βασικός κανόνας είναι: Το ‘ενήλικο συμφέρον’ ενός ανθρώπου δεν έρχεται σε σύγκρουση με το ‘ενήλικο συμφέρον’ του οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου, δηλαδή ότι το ‘ενήλικο συμφέρον’ ενός ανθρώπου είναι ταυτόσημο με το πανανθρώπινο ‘ενήλικο συμφέρον’…
Η επίτευξη του στόχου του ‘ενήλικου συμφέροντος’ επιβεβαιώνεται από την πραγματική (όχι ωραιοποιημένη) φιλάνθρωπη υστεροφημία…
Σας εύχομαι μια δημιουργική χρονιά! Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, το 2023 ξεκινά με τον Άρη, κυβερνήτη του ζωδίου σας ανάδρομο να αναμοχλεύει τις σχέσεις και τις επαφές σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Ο Ερμής επίσης σε ανάδρομη πορεία κινητοποιεί επαγγελματικά ζητήματα και ότι σχετίζεται με σκοπούς ζωής. Αυτά τα ζητήματα προς το τέλος Ιανουαρίου θα μπουν σε μια παραγωγική σειρά ωστόσο θα μπορούσε να χρειαστεί μια επανατοποθέτηση γύρω στο τέλος Απριλίου μέχρι μέσα Μαΐου λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή και των Εκλείψεων οι οποίες σας επηρεάζουν άμεσα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Νέα Χρονιά ξεκινά για εσάς κάνοντας παραγωγικές σκέψεις σχετικά με ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας και τα οικονομικά σας ωστόσο καλό θα είναι να περιμένετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας μετά τις 23 Ιανουαρίου. Ο Άρης και ο Ερμής ανάδρομοι δυσκολεύουν οποιαδήποτε διαδικασία μπείτε αυτή τη στιγμή. Προς το τέλος Απριλίου ο Ερμής ξανά ανάδρομος στο ζώδιό σας ενδέχεται να φέρει δεύτερες σκέψεις και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές σε εγχειρήματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας και ο κυβερνήτης σας Ερμής επίσης ανάδρομος μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μέχρι μέσα Ιανουαρίου ενδέχεται να δυσκολεύουν οποιαδήποτε διαδικασία θέλετε να ολοκληρώσετε μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα, οπότε θα είναι καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμη. Γύρω στα τέλη Απριλίου ενδέχεται να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία καλό θα είναι να τους δώσετε περισσότερο χώρο και να διαθέσετε χρόνο γιατί ενδέχεται να υπάρξει η τάση να μην τους δώσετε τη πρέπουσα σημασία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης ανάδρομος συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο και τα πλανητικά δρώμενα μέχρι περίπου τα μέσα Ιανουαρίου ενδέχεται να σας βάζουν σε σκέψεις και να νιώθετε πως τα πράγματα δεν προχωρούν όπως τα θέλετε. Οι καταστάσεις θα ξεμπλοκάρουν σταδιακά ωστόσο τον Απρίλιο ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε κάποιες εκ νέου αναθεωρήσεις. Ο Ερμής ανάδρομος και οι Εκλείψεις θα επηρεάσουν κομβικά σημεία του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου όπως η εργασία σας και οι απολαβές που θα έχετε από αυτή ή από άλλες πηγές εκείνη τη περίοδο. Ωστόσο, η ταυτόχρονη διέλευση του Δία θα φέρει λύσεις και θα μπορέσετε να βγείτε από διλήμματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, αρκετά καλή η Νέα Χρονιά για εσάς με ευκαιρίες και δημιουργικά ενδεχόμενα τα οποία θα σας χαροποιήσουν και θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά. Την Άνοιξη λόγω των Εκλείψεων προβλέπετε να μπείτε σε μια διαδικασία η οποία θα σας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα και μια αίσθηση ανανέωσης θα είναι παρούσα. Αυτό ωστόσο για να συμβεί θα πρέπει να δείτε φέτος γενικότερα τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά. Να αφήσετε στην άκρη ότι δεν είναι πια παραγωγικό ώστε να υπάρξει «χώρος» για κάτι νέο το οποίο θα σας αναζωογονήσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σε θέματα αξιών εστιάζουν την ενέργειά τους οι πλανητικές δυναμικές τη Νέα Χρονιά βάζοντάς σας στην διαδικασία αναθεωρήσεων για πολλά από αυτά που κάνατε και ασχοληθήκατε τα τελευταία χρόνια. Προς το τέλος Απριλίου, οι Εκλείψεις και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ανάδρομος, σας υπενθυμίζουν πως το σημαντικότερο όλων είναι να είστε ικανοποιημένη/ο από την ενέργεια που καταβάλλετε για ένα εγχείρημα στον επαγγελματικό σας τομέα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Χρονιά ξεκινά με τον Άρη και τον Ερμή ανάδρομους να αναμοχλεύουν πολύ προσωπικά σας ζητήματα και μια σχετική αναθεώρηση με τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα είναι υπαρκτή. Προς το τέλος Ιανουαρίου το σκηνικό αλλάζει και θα είναι ευκολότερο να διαχειριστείτε τα πράγματα που σας απασχολούν βάζοντας ενήλικα όρια και προχωρώντας με ρεαλισμό στο δρόμο της επιλογής σας. Προς τα τέλη Απριλίου η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδέχεται να σας βάλει σε σκέψεις ειδικά όσο αφορά τις σχέσεις σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Χρονιά φέρνει έναν αέρα ανανέωσης αλλά και περιόδους κατά τις οποίες θα πρέπει να πάρετε ακόμη περισσότερο τα ηνία στα χέρια σας. Ιδιαίτερη περίοδος για εσάς είναι οι περίοδοι των Εκλείψεων τον Απρίλιο/Μάιο και τον Οκτώβριο που συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορούν να υπάρξουν αλλαγές μέσα από τις οποίες, εν τέλει, θα είναι προς το καλύτερο. Η προσωπική σας αυτονομία εξαρτάται από εσάς ακόμη και αν οι πλανητικές δυναμικές σας σπρώχνουν βοηθητικά προς αυτή τη κατεύθυνση. Η «αλλαγή» θα πρέπει να κατανοήσετε πως θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της χρονιάς και όλα θα γίνονται για έναν σκοπό, την αυτονομία σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης και ο Ερμής ανάδρομοι ενδέχεται να σας έχουν βάλει σε σκέψεις το τελευταίο διάστημα και θα κρατήσει μέχρι περίπου τέλος Ιανουαρίου. Μετά τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα οπότε θα είναι ευκολότερο να τα εξετάσετε με βάση τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Οι Εκλείψεις του Απριλίου/Μαΐου συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο θα αναμοχλεύσουν τον κοινωνικό σας τομέα και θα σας βάλουν στην διαδικασία να βρείτε νέους δημιουργικούς τρόπους έκφρασης ακόμη και μέσα από ομάδες.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιό σας ανάδρομος συνδυαστικά με τον Άρη επίσης ανάδρομο αναμοχλεύουν πολλούς τομείς της ζωής σας αυτή τη στιγμή ζητώντας από εσάς να βάλετε αρκετή ενέργεια και δυναμική. Τα πράγματα προς το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν μπει σε μια σειρά και θα είναι ευκολότερο για εσάς να αισθανθείτε πως πατάτε ξανά σε πιο στέρεα εδάφη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Χρονιά αρχίζει με τον Άρη και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία επηρεάζοντας σας κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε προσωπική ικανοποίηση θα είναι δυνατή και θα οδηγεί τα βήματά σας μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Οι Εκλείψεις του Απριλίου/Μαΐου συμπίπτουν με την επόμενη ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, διάφοροι τομείς της ζωής σας είναι κινητοποιημένοι αυτή τη στιγμή λόγω το Ερμή και του Άρη ανάδρομους και πιθανά να χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για να μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Οι Εκλείψεις Απριλίου/Μαΐου συνδυαστικά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ενεργοποιήσουν και θα λειτουργήσουν βοηθητικά σε ζητήματα και τομείς στους οποίους οι συνδέσεις και οι επαφές σας παίζουν καθοριστικό ρόλο στη πορεία και εξέλιξη υποθέσεων που έχετε (ή θα έχετε) αναλάβει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.