ΖΩΔΙΑ

07/01: Τι θα φέρει η πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω-Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Ιανουαρίου 2023

07/01: Τι θα φέρει η πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω-Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται σε παρορμητικό άξονα οπότε Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου είναι στο επίκεντρο της δυναμικής. Ωστόσο, όλοι κάπου έχουμε τα συγκεκριμένα ζώδια είτε μέσω πλανητικών θέσεων είτε μέσω σημείων στο ωροσκόπιό μας οπότε η Πανσέληνος μας επηρεάζει όλους.

Για τους Κριούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί κυρίως προσωπικά και επαγγελματικά θέματα βοηθώντας σας να αλλάξετε ή να διορθώσετε καταστάσεις που σχετίζονται με τους συγκεκριμένους τομείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση και οτιδήποτε νιώθετε πως σας βγάζει έξω από την ζώνη άνεσης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα φέρνει στην επιφάνεια η συγκεκριμένη Πανσέληνος μαζί όμως με φόβους και ανασφάλειες που καλείστε να εμπεριέχετε παραγωγικά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολύ έντονη η συγκεκριμένη Πανσέληνος μιας και συνδέεται άμεσα με θέματα που αφορούν τις συνδέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας και τις συνεργασίες σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία εστιάζει την δυναμική της η συγκεκριμένη Πανσέληνος, φέρνοντας στην επιφάνεια προσωπικές ανάγκες τις οποίες θα πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας βοηθά να βρείτε λύσεις και να φέρετε πρόοδο μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα που είναι ήδη ανοιχτά ή έρχονται αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, έξτρα ευθύνες και δραστηριότητες οι οποίες ζητούν την μέγιστη προσοχή σας φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος και θα πρέπει να οργανωθείτε καλά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας βοηθά να κινηθείτε σε διαφορετικούς δρόμους ταυτόχρονα, ανακαλύπτοντας νέα εδάφη και δυνατότητες επέκτασης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα τις δυναμικές που δημιουργούν ο Ερμής και ο Άρης ανάδρομοι ταυτόχρονα με τη συγκεκριμένη Πανσέληνος, σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας επηρεάζει έντονα μιας και ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας αυτή την περίοδο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, αυτή τη στιγμή με τα ανάδρομα και την συγκεκριμένη Πανσέληνο μπορεί να νιώθετε βαρύ το φορτίο στους ώμους σας ή οι πολλές σκέψεις να σας έχουν μπερδέψει βάζοντάς σας σε διλλήματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, νέα δεδομένα και νέους ανθρώπους φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος συνδυαστικά με τις πλανητικές δυναμικές αυτή την περίοδο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

TAGS